Još od osnutka platforme dobartek.hr 2013. godine, naša je vizija korisnicima pružiti najbolje iskustvo naručivanja hrane.
Ma ček’, ne znaš za pizzeriju Mirakul?! Ma nema šanse…
Ako su ti dosadili klasični jelovnici, Green House i mi donosimo odlično rješenje za sve koji nemaju ideje!
Uoči pokladnog utorka, food bloger Hrvoje Stojanov donosi recept za castagnole.
Obožavaš li i ti 寿司 kao i mi? Mislimo na sushi, naravno, a Sushi Corner Split potaknuo nas je da naučimo kako se na japanskom piše ova sirova, neopisivo savršena delicija.
Dragi naši ljubitelji dobartek.hr platforme, odlučili smo vas počastiti mjesečnikom! Da, mjesečnikom, dobro ste pročitali. A što je to točno?
Da, spomenut ćemo Valentinovo, ali nemoj odmah prestati čitati ovaj tekst. Jer nisu sve prave ljubavi tužne i nisu sve ljubavi iste.
S roštilja, tave, juneći, punjeni sirom, sarajevski, travnički, banjalučki, šiš-ćevap… Ma u kojem god obliku, veličini i iz kojeg god dijela dolazili, samo da su dobro pripremljeni i umotani u ukusnu lepinju ili, još bolje, u vrući somun u kojem se topi kajmak i lijeno proteže luk.
Nakon tuluma sa sendvičima, odlučili smo današnji dan posvetiti juhama. Ipak je zima uzela maha, a juha je, bila ona rjeđa ili gušća, uz deku, čaj, partnera ili partnericu idealna saveznica u borbi protiv hladnoće.
One su brižne, pune ljubavi i razumijevanja, sveznalice, znatiželjne, mudre, u njih je sve dozvoljeno, svaka želja ispunjena i sve oprošteno. Nisu Marvelove, ali jesu naše superjunakinje. One su naše bake!