Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

U veljači su najviše naručivali...

Kao što smo i obećali, od siječnja smo pokrenuli čašćenje mjesečnikom, odnosno zanimljivim podacima iz statistika prethodnog mjeseca.

U veljači su najviše naručivali...

Znaš da ne volimo biti dosadni pa ti tako nećemo uvijek servirati samo što se najviše grickalo, ali baza je u ovom „naj”. 

I eto, nakon što je laskava titula najnaručivanije porcije u prvom mjesecu pripala pizzi, potom grillu i ručkovima, sada je red na naše korisnike. 

Što misliš tko je najviše naručivao u veljači? Tko su rekorderi kad je u pitanju naručivanje hrane? Tko je najgladniji u ekipi? Ivan, Ivana, Luka, Ana, Iva, Leo?

Ne znamo jesu li te takve statistike ikada zanimale, ali nas je kopkalo čiji prstići najviše klikaju. Jesi i ti među njima?

Podaci nam kažu da su, što se tiče ženskog dijela, najgladnije bile Ivana, Ana i Petra. Gladne nisu ostale ni Jelena, Petra, Maja, Lucija… 

Ivana jede

Tko bi rekao da će baš Ivane biti najažurnije, s obzirom na rijetkost ovog imena? 😃 Preko 700 Ivana koristilo je dobartek.hr i evo, šaljemo im zagrljaj i poljubac! Leteći zagrljaj i 😘 šaljemo i Anama koje su u veljači napravile preko 600 narudžbi te nešto malo manje gladnim Petrama, s preko 500 porcija. Naravno, grlimo i ljubimo i ostalu ekipu. 🤗

Što se tiče muškog dijela, pogodi tko je najgladniji? Tko drugi nego Ivan. Preko tisuću i pol narudžbi pristiglo je od Ivana. Iza Ivana idu Ante i Luka koji zajedno teže preko dvije tisuće porcija. Svaka čast, momci! 💪

hrana

Tko zna, možda je među ovim narudžbama i tvoj bivši ili bivša? Ma tko ih šiša, imaš dobartek.hr i ne moraš se bojati da ćeš ih sresti u nekom restoranu… A tko zna, možda je neka od Ivana, Ana, Luka, Josipa i ostalih korisnika baš tvoja srodna duša. Ono što vam je sigurno zajedničko jest dobartek.hr. I zapamti, ljubav se najbolje ljubi s hranom! ❤️

A ako ti još nemaš dobartek.hr aplikaciju, mobitel u ruke i kreni u akciju!

ivan i Ivana

 

 

13.3.2020. 12:17:17
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.