Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Dalmatinsko-japanska fuzija zove se... Bota Šare!

A o čemu je točno riječ saznaj u tekstu i u Bota Šare jelovniku na dobartek.hr!

Dalmatinsko-japanska fuzija zove se... Bota Šare!

Znaš da po porciju iz Mini Bota Oyester & Sushi bara možeš čak i ako se ne makneš s kauča? Koja sreća! Kad si u strci s vremenom ili te pogode dani kad ti se ništa ne da, dostava hrane savršena je opcija.

Okusi ovog jedinstvenog restorana inspirirani su fuzijom japanske i dalmatinske kuhinje. Vješte ruke vrsnih kulinarskih majstora spojile su japanski način pripreme hrane s najkvalitetnijim namirnicama iz Jadranskog mora koje Bota sama lovi, a naglasak je na plavoperajnoj tuni i malostonskoj kamenici. Opaka kombinacija, zar ne?

Besplatna dostava hrane iz restorana Bota Šare

Ljubitelji Botinih nigirija, sashimija, tiger rola, makija i ostalih sirovih setova imaju više opcija. Osim toga što ćeš se fino najesti, svoje porcije možeš dočekati na kućnoj adresi, ali ih i preuzeti u samom baru ako želiš uživati u prekrasnom ambijentu jer je to konačno opet moguće. Uz naručene nigiri, sashimi i futomaki setove, dobit ćeš i soja i wasabi umake

Naruči dostavu na dobartek.hr

U ponudi se nalaze i kamenice, a možeš birati i glavno jelo koje želiš. Vegetarijanska plata, proljetne rolice u različitim kombinacijama i sashimi tuna zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane. Kako i ne bi kad su sačinjeni od precizno pripremljenog povrća u tempuri, paprika, tikvica, kremastog sira, maslina, pršuta, umaka, mesnih ili ribljih zalogaja. U posebnoj se ponudi nalazi carpaccio na razne načine te tartar. Ej, ovo stvarno moraš probati!

Besplatna dostava sushija u Splitu 

I sve što smo ti naveli samo je dio širokog spektra okusa i mirisa koji se mogu naći na tvojoj adresi i pjatu. A tek carpaccio, gof s pršutom, tartar od tune ili jadranskih kozica… Jednostavno, raj! Ako nisi neki ljubitelj sushija i nisi od isprobavanja novih okusa, predomisli se čim prije i naruči baš porciju iz restorana Bota Šare. Zaljubit ćeš se, sto posto!

Da ne bi sve ostalo na ovom tekstu, baci oko i na naš Instagram i provjeri po čemu je Bota Šare baš poseban restoran! I, kad ti hrana stigne na adresu, #UživajOffline i dobar ti tek!

11.8.2020. 11:00:18
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.