Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Moja pizza je Mirakul

Ma ček’, ne znaš za pizzeriju Mirakul?! Ma nema šanse…

Moja pizza je Mirakul

Ajde, ovaj ćemo ti put oprostiti pa, ako ne znaš kakvu pizzu prave, odmah uzmi mobitel i u nekoliko brzopoteznih klikova na dobartek.hr zagrizi neku. Tako su im dobre da mogu parirati nekoj napravljenoj u srcu Napulja. Da Mirakul ima svoj štekat, mjesto bi sigurno trebalo rezervirati debelo unaprijed. No, skromna ekipa iz Mirakula nije od neke hvale pa smo mi jedva dočekali da ih ishvalimo i posvetimo im mjesto u našem blogu. Kad oni svoje ruke slože, pizza im se može! 

Besplatna dostava pizze u Splitu

E, sad... Da ti kažemo koja je bolja, to je preteško. Ne zato što ne bismo željeli uvrijediti njihove pizza majstore, nego su stvarno sve taaako ukusne da ni sami ponekad ne znamo koju prije naručiti. U tom slučaju, najbolje nekoliko pizza da budeš miran. Evo, ako će ti ovo olakšati eliminaciju, donosimo ti popis pizza za koje statistike kažu da su najnaručivanije: Margarita, Classic i Tricolore. Margarita i Classic sa svojim uobičajenim sastojcima čine čudo za nepca. Na Tricolore smjestio se bijeli kremasti umak i pozvao i sir, gljive, domaći pršut, rikolu, svježe rajčice i pikantni parmezan. Je li i ti već klikaš na nju? Ovo je vrsni trio za kojim se svi tuku. Da se ti ne laktariš, brzo to obavi preko mobitela i čekaj da ti pizza pokuca na adresu.  Baci oko i na pizze Neru, Picante, Cardinale, Mirakul, Sette formaggi, Seljačku i brojne druge…

Naruči dostavu Mirakul pizze na dobartek.hr

Može ti duša biti na miru jer kad probaš pizze iz Mirakula, ne treba ti ići u Italiju da probaš izvorne okuse ove savršene delicije. Sve imaš na jednom mjestu. Mirakul u splitskog Mirakula!

 

 

28.2.2020. 13:44:01
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.