Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Otkrij Mezzanave u Dubrovniku

Da se barem možemo teleportirati u Dubrovnik i naručiti dostavu hrane iz restorana Mezzanave. Zašto baš Mezzanave?

Otkrij Mezzanave u Dubrovniku

Ako još ne znaš o čemu govorimo, svakako se odluči danas pojesti nešto iz restorana Mezzanave. Možda se i naljutiš na nas jer ćeš se već od prvog zalogaja zakačiti za porcije iz ovog dubrovačkog restorana. 

Restoran Mezzanave je odličan kad su u pitanju marende i dnevna jela tako da, ako još ne znaš što naručiti na posao, znaš što ti je činiti. I, da ne zaboravimo dodati, pogledaj i dobartek.hr na poslu jer ti je možda baš ovo naše rješenje prijeko potrebno za lakše svakodnevno naručivanje ručka na posao.

Krenimo s dnevnom ponudom jela iz restorana Mezzanave. Mesne ili riblje porcije, gulaši, tjestenine, rižoti… Sve se to može naći i na tvojem stolu. Među korisnicima dobartek.hr aplikacije često su birane i proljetne rolice i uštipci koji su odličan izbor za predjelo.

Naruči dobartek.hr u Dubrovniku

MESNI I RIBLJI MENI

Od ruke im ide i pravljenje tjestenine Carbonara, rižota s piletinom i cherry rajčicom te zelenog rižota s lososom. Ako si za nešto riblje, odaberi filet lososa i uživaj. Ako ti je danas ipak mesni dan, onda naruči mesnu platu, ćevape, rolanu puretinu s pancetom ili nešto drugo iz njihove roštiljske ponude. 

Tu su i janjeća koljenica, biftek, cheeseburger, hamburger, sendviči s piletinom ili biftekom, piletina u lepinji sa sirom koje također moraš sve probati. 

Vrijedna Mezzanave ekipa sprema i odliiiičnu mega pljeskavicu. Mega okus, mega iskustvo! Sve je tako mmm…

Restoran Mezzanave na dobartek.hr

PIZZA

Ako si za pizzu, izaberi neku od njihovih. Tu je i premium izbor pa ti nećemo puno opisivati nego ti samo reći da otvoriš dobartek.hr aplikaciju i baciš oko na pizze Tris, Royal ili Mezzanave

Dostava pizza u Dubrovniku na dobartek.hr

A sada još brzinski proleti po jelovniku i naruči točno ono što ti se jede. Vjeruj nam na riječ, oduševit ćeš se. 

#UživajOffline uz dobartek.hr!

11.8.2020. 11:00:47
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.