Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Nova generacija ručka na poslu

Bilo da ručak na poslu plaćate sami pa se svaki dan s kolegama dogovarate tko će i odakle naručiti dostavu hrane u ured ili vam ručak plaća poslodavac, dobartek.hr na poslu idealno je rješenje za vas. Grupno naručivanje, raznolik izbor restorana i jela, mjesečno plaćanje i evidencija troškova samo su neke od prednosti naše usluge dobartek.hr na poslu. Ispunite obrazac i javit ćemo se čim prije ili jednostavno vi nazovite nas.

grupno naručivanje
rimac automobili logo
infobip logo
hrcloud logo
hrprodigy logo
cemex logo
profico logo
seekandhit logo
valcon logo
notch logo
littlecode logo
agilo logo
intis logo

Kome je dobartek.hr na poslu namijenjen?

ekipa na poslu

NARUČUJETE ZASEBNO, A ZAJEDNO

Grupna košarica koja štedi vrijeme

Dopustite da vas dobartek.hr na poslu oslobodi svakodnevnog raskusuravanja s kolegama. Kad koristite dobartek.hr na poslu, imate grupnu košaricu u koju svatko sa svojeg uređaja dodaje jela, a narudžba odabranom restoranu odlazi u dogovoreno vrijeme i dostava hrane u ured stiže u odabranom roku.

JEDETE SADA, PLAĆATE KASNIJE

Mogućnost mjesečnog plaćanja

Sviđa vam se mogućnost plaćanja računa za ručak u uredu na kraju mjeseca? Uz dobartek.hr na poslu, to je vrlo jednostavno. U sustavu imate i potpunu evidenciju tako da u svakom trenutku znate gdje stojite s troškovima.

jedi sada plati kasnije
jedi sada plati kasnije

VI BIRATE RESTORANE

Raznolika ponuda

Izbor restorana iz kojih možete naručivati dostavu hrane u ured zaista je šarolik: od gotovih jela i zdravih opcija do brze hrane i sushija − i najzahtjevniji među kolegama pronaći će opciju za sebe.

ekipa na poslu

PLAĆATE BRZO I JEDNOSTAVNO

Mjesečno virmansko plaćanje

Neoporezivi trošak prehrane zaposlenika učinkovitije se distribuira putem za to osmišljenog sustava koji osigurava dobartek.hr na poslu. Ako vaša tvrtka svojim zaposlenicima plaća ručak na poslu, mjesečno plaćanje zasigurno će vam biti jedna od najpraktičnijih pogodnosti.

PRATITE TROŠKOVE

Evidencija troškova po zaposleniku

Tvrtka ima pregled dnevnih i ukupnih mjesečnih troškova po zaposleniku koji su dostupni u bilo kojem trenutku. Računi za prehranu u prethodnom mjesecu izdaju se na početku tekućeg mjeseca.

jedi sada plati kasnije
jedi sada plati kasnije

OSTVARUJETE BOLJE UVJETE

Posebni uvjeti

Ako za svoje zaposlenike odaberete jedan restoran iz kojeg će naručivati svaki dan, tada je moguće dogovoriti i povoljnije uvjete s obzirom na količinu. Također, ažurna administratorska podrška za tehnička i ostala pitanja dostupna je svakim danom u tjednu.

Pogledajte izjave naših korisnika

0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.