Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Raj za zdravoljupce: Kat's Kitchen Deli

dobartek.hr ekipa pobrinula se osigurati i dostavu zdravih, organskih, svježe pripremljenih obroka

Raj za zdravoljupce: Kat's Kitchen Deli

Dugo smo kovali plan kako ti olakšati ovaj zdravi proces pa smo ti odlučili predstaviti Kat's Kitchen Deli čiji je bogati jelovnik odnedavno na našoj platformi. Ono što je najzanimljivije u ovoj priči jest to što je većina jela veganska i namirnice stižu direktno iz vrta. A pazi ovo: svi su recepti autorski.

Jedno je sigurno − zadovoljit ćeš sve nutritivne potrebe, a na tebi je samo da osiguraš slastan zalogaj u nekoliko klikova!

Naruči dostavu iz Kat's Kitchen na dobartek.hr

Za one koji još ne znaju, Kat's Kitchen Deli fokusiran je na jela visoke nutritivne vrijednosti napravljena od sezonskih namirnica iz prirodnog uzgoja. Svaka porcija ima zasebnu priču kad su u pitanju okusi, a u jelovniku ćes naći okuse raznog sirovog, pečenog ili parenog povrća, obilje začina, ribe, mesa i ostalih ekološki uzgojenih namirnica. Tu su i krafne, tortilje, sendviči i druga jela koja će te učiniti sitim i poletnim za ostatak dana.

Tko je sladokusac, neka ne brine, jer Kat’s Kitchen Deli ima bogatu ponudu kroasana, voćnih salata, sirovih kolača te zdjela s aronijom. Tu su i brojni prešani sokovi s dodatkom superfood namirnica, a kad se okrijepiš kako treba, možeš nazdraviti i koktelom.

Besplatna dostava zdrave hrane u Splitu

Naruči zdrava jela na dobartek.hr

Za sve je kriva Katarina Rogošić Vukasović, vlasnica i osnivačica, čija je misija osvijestiti ljude o važnosti pravilne prehrane. Prvi svoj zdravi grab 'n' go objekt u Splitu otvorila je prošle godine u gradskoj četvrti Meje, zatim je Kat’s Kitchen Deli otvoren i na Morpurgovoj poljani. Sve što kušaš produkt je njezine mašte, pa tako sama kroji ove ukusne recepte. Mislimo da se nemaš što misliti: instaliraj našu aplikaciju i u nekoliko klikova naruči točno ono što ti se danas jede.

Naruči dobartek.hr u Splitu

Dobar ti tek!

11.8.2020. 10:57:23
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.