Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Možemo li i mi doći na tvoj tulum?

Hrana iz restorana Focus svakako!

Možemo li i mi doći na tvoj tulum?

Znaš ono kad ti dolazi ekipa u stan, a tebi je frižider prazan? Osim praznog frižidera, nedostaje ti i vremena. Zvuči poznato? Naravno da nećeš zbog toga otkazati tulum s ekipom! Ovaj put donosimo odlično rješenje za ekipu iz Kaštela. Nemoj se stresirati nego otvori dobartek.hr aplikaciju, u tražilicu upiši restoran Focus i fokusiraj se na dostavu hrane. Vidjet ćeš, svašta se nađe za prigristi u restoranu Focus, a mi ti donosimo top jela iz restorana Focus koja možeš naručiti preko dobartek.hr aplikacije!

Gotova jela

Meksički gulaš, lazanje i dalmatinska pašticada s njokima pa, tko voli, nek’ izvoli! To je ponuda gotovih jela iz restorana Focus, a mi imamo problem pa se ne možemo odlučiti što naručiti! Ovaj smo put išli metodom eci-peci-pec, pa je odabir pao na lazanje. Evo i tebi ideje, a u slučaju da imate tematski party, odluči se za meksički gulaš i organiziraj Mexico party.

Mesna jela

Je li ekipa fan mesa? Sigurno da je, a ljubitelji mesnih zalogaja oduševit će mesna jela iz restorana Focus. Punjena piletina s pomfritom, piletina u umaku od gorgonzole, teleće bržole, burger Focus, samo su dio ponude. Pogledaj i naruči dostavu hrane preko dobartek.hr aplikacije. Ako vas je više, slobodno naruči miješano meso Svega po malo u kojem se nalazi teleći kotlet, janjeći kotlet, pileći ražnjić, pljeskavica, povrće na žaru i pomfrit. Dobar vam tek!

Riblja jela

Besplatna dostava ručka u Kaštelima

Riba, riba, ribica! Mljac! Tuna na žaru s blitvom ili frigane lignje s pomfritom pa izaberi. Korisnici dobartek.hr aplikacije vole i jedno i drugo.

Bruschette

Nakon što nazdravite šampanjcem i označite početak tuluma, prije glavnog jela počastite se brusketama. Možeš naručiti bruschette Focus s pecivom, kozicama i pršutom. Mljaaac, možemo li i mi doći na vaš tulum?

Salata

Restoran Focus na dobartek.hr

Evo nešto i za ekipu na dijeti. Salata plata Corona: mix salata, tuna, jaje, grana padano, umak. Tu je i salata Cesar: piletina, cherry rajčice, panceta, ribani sir, umak. I mi bismo takvu dijetu!

Rižot

Crni rižot, teleći rižot i rižot s kozicama i tikvicama nalaze se u jelovniku restorana Focus u dobartek.hr aplikaciji. Brojalica je odlučila da naručiš teleći rižot. Što kažeš? Javi nam i što je ekipa rekla.

Tjestenine

Sve što vidiš od tjestenina u ponudi restorana Focus je izvrsno − garantiramo odličan provod tvojim nepcima. Statistike pokazuju da naši korisnici baš vole njoke četiri vrste sira

Sendviči i pizze

Ekipa će ti biti sretna uz pizzu i sendviče, pogotovo ako naručiš ove iz restorana Focus. Najbolje odmah pogledaj u dobartek.hr aplikaciji što sve nudi i naruči točno ono što ti se jede!

Deserti

Naruči dobartek.hr u Kaštelima

Nemoj da tulum završite bez deserta. U restoranu Focus su maheri kad su palačinke u pitanju. Plus, dostava hrane im je tako brza da će ti onako vrele stići na adresu.

Dobar provod želi ti tvoj dobartek.hr!

I, još nešto. Svaka tvoja narudžba znači najmanje jednu plastičnu bocu manje na Jadranu. I zato ti hvala!

11.9.2020. 10:25:47
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.