Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Konoba Lanterna zna što jedeš za ručak

Samo otvori dobartek.hr aplikaciju i naruči porciju

Konoba Lanterna zna što jedeš za ručak

Neka ti briga o zdravlju i pravilnoj prehrani uvijek bude na prvom mjestu! Pravilna prehrana organizmu osigurava optimalan unos kalorija, minerala i tekućine i tako bitno utječe na tvoj dnevni ritam i cjelokupno zdravlje. Znaš ono kad ti se ne da ništa jesti pa preskočiš obrok ili ono kad jedeš sve što ti se nađe pod rukom? Ne brini, i to je okej, ali nemoj da ti to postane navika. Poznato je da tijelo sve pamti i uzvraća tako da razmisli što i kada unosiš u svoj organizam. Zato je tu dobartek.hr aplikacija preko koje možeš naručiti točno ono što ti se jede! 

Za sve one koji svoj sljedeći obrok planiraju u Kaštelima, sjajan je prijedlog konoba Lanterna. Inače, konoba Lanterna nalazi se na adresi Obala kralja Tomislava 24 u Kaštelima pa narudžbu možeš preuzeti na adresi konobe ili dočekati dostavu hrane na svojoj adresi! Sve ćemo ti omogućiti!

Konoba Lanterna na dobartek.hr

Domaća hrana

Konoba Lanterna izvrsna je konoba u kojoj ćeš naći od domaće hrane, tjestenina i rižota do pizza i burgera. Za svakoga se nađe ponešto, a ponajviše za one koji vole domaću hranu. Konoba Lanterna nudi i marende pa ta opcija idealno zvuči za ekipe u uredima, a za to ti je najbolje da istražiš dobartek.hr na poslui upoznaš kolege s naručivanjem hrane na posao nove generacije.

Tripice, fažol s kobasicom i pržene lignje nalaze se u ponudi marendi, a komentari korisnika dobartek.hr aplikacije kazuju kako je svaka porcija za prste polizat’, kako se to voli reći u Dalmaciji.

Besplatna dostava ručka u Kaštelima

Specijaliteti kuće

Gulaš s domaćim žrnovskim makarunima, pašticada s domaćim njokima i domaći njoki s kozicama specijaliteti su kuće tako da ih nemoj zaobići. Domaće, ukusno − ma s domaćom spizom ne možeš pogriješiti! 

Tjestenine i rižoti

U jelovniku konobe Lanterna u dobartek.hr aplikaciji naići ćeš i na ponudu tjestenina i rižota. Nema smisla opisivati ih jer to savršenstvo moraš probati. Crni rižot od sipe, rižot od kozica, špageti s rajčicama samo su dio ponude. Da ti olakšamo, špageti bolognese i špageti s piletinom i gorgonzolom dobili su oznaku popularno. 

Jela s roštilja

Proteini, proteini, proteini! Znaš koliku oni imaju važnost u održavanju mišićne mase, kostiju, zdravog tena i slično. U konobi Lanterna imaš veliki izbor mesnih jela kojima nitko ne može odoljeti.

Za ekipu koja još nije odlučila pripaziti na unos kalorija konoba Lanterna nudi pizze i burgere. Samo otvori dobartek.hr aplikaciju, odaberi konobu Lanterna i istraži sve porcije od kojih te dijeli tek nekoliko jednostavnih koraka.

Besplatna dostava burgera u Kaštelima

Nadamo se da smo ti olakšali muke i dvojbe kad su u pitanju priprema ručka ili priprema večere.

I da, evo ćemo ti odmah ovim putem unaprijed zahvaliti jer svaka tvoja narudžba znači najmanje jednu plastičnu bocu manje na našem Jadranu u sklopu inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran

#UživajOffline uz dobartek.hr i konobu Lanterna!

9.9.2020. 11:56:56
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.