Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

0,00 €
Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Konoba Lanterna zna što jedeš za ručak

Samo otvori dobartek.hr aplikaciju i naruči porciju

Konoba Lanterna zna što jedeš za ručak

Neka ti briga o zdravlju i pravilnoj prehrani uvijek bude na prvom mjestu! Pravilna prehrana organizmu osigurava optimalan unos kalorija, minerala i tekućine i tako bitno utječe na tvoj dnevni ritam i cjelokupno zdravlje. Znaš ono kad ti se ne da ništa jesti pa preskočiš obrok ili ono kad jedeš sve što ti se nađe pod rukom? Ne brini, i to je okej, ali nemoj da ti to postane navika. Poznato je da tijelo sve pamti i uzvraća tako da razmisli što i kada unosiš u svoj organizam. Zato je tu dobartek.hr aplikacija preko koje možeš naručiti točno ono što ti se jede! 

Za sve one koji svoj sljedeći obrok planiraju u Kaštelima, sjajan je prijedlog konoba Lanterna. Inače, konoba Lanterna nalazi se na adresi Obala kralja Tomislava 24 u Kaštelima pa narudžbu možeš preuzeti na adresi konobe ili dočekati dostavu hrane na svojoj adresi! Sve ćemo ti omogućiti!

Konoba Lanterna na dobartek.hr

Domaća hrana

Konoba Lanterna izvrsna je konoba u kojoj ćeš naći od domaće hrane, tjestenina i rižota do pizza i burgera. Za svakoga se nađe ponešto, a ponajviše za one koji vole domaću hranu. Konoba Lanterna nudi i marende pa ta opcija idealno zvuči za ekipe u uredima, a za to ti je najbolje da istražiš dobartek.hr na poslui upoznaš kolege s naručivanjem hrane na posao nove generacije.

Tripice, fažol s kobasicom i pržene lignje nalaze se u ponudi marendi, a komentari korisnika dobartek.hr aplikacije kazuju kako je svaka porcija za prste polizat’, kako se to voli reći u Dalmaciji.

Besplatna dostava ručka u Kaštelima

Specijaliteti kuće

Gulaš s domaćim žrnovskim makarunima, pašticada s domaćim njokima i domaći njoki s kozicama specijaliteti su kuće tako da ih nemoj zaobići. Domaće, ukusno − ma s domaćom spizom ne možeš pogriješiti! 

Tjestenine i rižoti

U jelovniku konobe Lanterna u dobartek.hr aplikaciji naići ćeš i na ponudu tjestenina i rižota. Nema smisla opisivati ih jer to savršenstvo moraš probati. Crni rižot od sipe, rižot od kozica, špageti s rajčicama samo su dio ponude. Da ti olakšamo, špageti bolognese i špageti s piletinom i gorgonzolom dobili su oznaku popularno. 

Jela s roštilja

Proteini, proteini, proteini! Znaš koliku oni imaju važnost u održavanju mišićne mase, kostiju, zdravog tena i slično. U konobi Lanterna imaš veliki izbor mesnih jela kojima nitko ne može odoljeti.

Za ekipu koja još nije odlučila pripaziti na unos kalorija konoba Lanterna nudi pizze i burgere. Samo otvori dobartek.hr aplikaciju, odaberi konobu Lanterna i istraži sve porcije od kojih te dijeli tek nekoliko jednostavnih koraka.

Besplatna dostava burgera u Kaštelima

Nadamo se da smo ti olakšali muke i dvojbe kad su u pitanju priprema ručka ili priprema večere.

I da, evo ćemo ti odmah ovim putem unaprijed zahvaliti jer svaka tvoja narudžba znači najmanje jednu plastičnu bocu manje na našem Jadranu u sklopu inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran

#UživajOffline uz dobartek.hr i konobu Lanterna!

9.9.2020. 11:56:56
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.
Izmijenili smo naše Uvjete korištenja i Pravila privatnosti. Nastavkom pregledavanja stranice prihvaćate ove izmjene.