Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Osigurajte svojim djelatnicima jedan od najpoželjnijih benefita kroz neoporezive dodatke

Osigurana prehrana jedan je od najpoželjnijih benefita među modernim zaposlenicima, a uz uslugu dobartek.hr na poslu njena organizacija i financiranje su maksimalno pojednostavljeni.

Osigurajte svojim djelatnicima jedan od najpoželjnijih benefita kroz neoporezive dodatke

Usluga dostave ručka u ured postala je sve popularnija među djelatnicima, ali i poslodavcima koji na različite načine pokušavaju svojim radnicima omogućiti primamljive uvjete koji će ih potaknuti na napredovanje i češći dolazak u ured. Posljednja istraživanja u Hrvatskoj pokazuju kako su djelatnicima sve bitniji benefiti koji se ne oslanjaju na financije već na uvjete rada i produktivnost. Osiguran ručak i vrijeme za dnevnu pauzu u kojoj nesmetano mogu uživati u omiljenoj hrani s kolegama svakako su jedna od bitnijih stavki koje mogu popraviti i najstresniji dan! 

Ručak na poslu u samo nekoliko klikova 

Upravo dobartek.hr na poslu može pomoći poslodavcima u brzoj i jednostavnoj organizaciji ručaka u uredu koju će njihov tim obožavati. Jedan mjesečni račun, knjigovodstveni izvještaji, grupno naručivanje te veliki izbor restorana i jela samo su neke od prednosti usluge koja je vjerovali ili ne potpuno besplatna. No ne brinite, ako vaš poslodavac ne osigurava ručak u uredu, moguće je dogovoriti i individualno plaćanje po djelatniku! 

Jedna od najisplativijih opcija financiranja ručka na poslu za svakog poslodavca svakako je kroz neporezive dodatke, koji su zahvaljujući novim zakonskim promjenama od siječnja 2024. godine povećani s 132,72 na maksimalnih 150 eura mjesečno po zaposleniku. Navedene promjene pružaju tvrtkama priliku da svojim zaposlenicima ponude veće financijske pogodnosti, istovremeno maksimalno koristeći porezne olakšice. U realizaciji ove ideje dobartek.hr je idealan partner koji tvrtkama omogućuje transparentnu dokumentaciju i olakšan knjigovodstveni proces. Prije početka korištenja usluge potrebno je samo odrediti dnevni ili mjesečni limit ako postoji, a sve ostalo mogu prepustiti dobro organiziranom timu koji stoji iza usluge. 

Osigurana prehrana kroz neoporezivi dodataka

Broj zadovoljnih korisnika koji raste svakim danom 

dobartek.hr na poslu trenutno koristi više od 80 tvrtki iz različitih sektora; od građevine, IT-ja do turizma, a svima je zajednička želja za kvalitetnom i uravnoteženom prehranom. Naručivanje hrane moguće je iz svih restorana koji se nalaze na platformi dobartek.hr, a tvrtke mogu davati i vlastite prijedloge za unaprjeđenje ponude. Kontinuirano se radi na poboljšanju usluge pa je trenutno u fazi razvoja Program vjernosti koji će poslovnim korisnicima omogućiti dodatne benefite, ali i razvijanje podrške za različite modele rada (hibridni model i rad od kuće). 

Među korisnicima se mogu pronaći djelatnici poznatih tehnoloških tvrtki Rimac Technology, Infobipa, SeekandHita, HR Clouda, Studiona, ali i građevinske tvrtke Cemex, Sintakse i brojnih drugih. Usluga je dostupna u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Dubrovniku i Šibeniku. Ako još uvijek razmišljate kako poboljšati uvjete svojim djelatnicima, dogovorite sastanak s našim prodajnim predstavnicima i saznajte sve detalje o usluzi!

 

15.4.2024. 23:10:11
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.