Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

0,00 €
Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Što naručiti u Trogiru?

Fast food Obelix ima odgovore!

Što naručiti u Trogiru?

Znaš ono kad ti se ništa ne da, ni po čašu vode, a kamoli skuhati ručak ili večeru? Otkad imaš dobartek.hr i našu aplikaciju, problema nema jer ti dolazimo direktno do kauča! Na tebi je samo da uzmeš mobitel u ruke, otvoriš dobartek.hr aplikaciju i naručiš točno ono što ti se jede

Da ti olakšamo i metodu pronalaska idealnog restorana, odlučili smo da ćeš danas pojesti nešto iz fast fooda Obelix. Inače, fast food Obelix nalazi se u Trogiru, a dostavlja hranu na tvoju adresu u mjestu i okolici. Preostaje ti samo naručiti hranu i dočekati svoju porciju. 

Fast food Obelix na dobartek.hr

U jelovniku Fast fooda Obelix čeka te bogata ponuda pizza, burgera, tortilja, jela s roštilja i salati. S obzirom na to da ti je danas dan za ljenčarenje, onda ćemo te do kraja razmaziti i staviti na pladanj što da naručiš. U to ime, donosimo ti top jela iz Fast fooda Obelix koje možeš naručiti već sada.

Burgeri

Besplatna dostava burgera u Trogiru

Od burgera nude ti se burgeri Obelix, Asterix i Gal. Naši korisnici najviše naručuju burger Obelix, a u njemu se nalaze BBQ, panceta, crveni kupus, pečena kapula, gljive, jaje, chedar sir. Dobar ti tek!

Jela s roštilja

Zamisli, sada jedeš ćevape u somunu! Na kauču negdje u Trogiru ili blizu njega, a mislima i okusima u Sarajevu... Ajme! Ćevapi u somunu iz Fast fooda Obelix među najnaručivanijim su mesnim porcijama. Popularni su i cheeseburger, piletina sa sirom, punjena pljeskavica i miješano meso. Pa ti odluči što bi…

Tu je i Obelix box: pomfrit, burger, chedar sir, rajčica i umak. Za kauč stvoreno!

Pizza u Trogiru

Naruči dobartek.hr u Trogiru

Kažu da je Fast food Obelix poznat po top pizzi. Klasici poput miješane, margarite, četiri sira osvajaju sve pohvale. Top im je i seljačka pizza pa ne zaboravi i nju probati!

Pizza sendvič

Da, da i pizza sendvič nudi se u jelovniku. Nećemo ti puno duljiti s tekstom nego samo otvori dobartek.hr aplikaciju i pogledaj o čemu pišemo.

Tortilje

A tortilje su odlične, osobito ona s pohanom piletinom!

Istaknuli smo ti top jela, a skratit’ ćemo ovu priču i zaželjeti ti dobar tek!

Reći ćemo ti samo još da, kad naručiš hranu online na dobartek.hr, zahvaljujući tvojoj narudžbi, minimalno jedna plastična boca uklonit će se s Jadrana u sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran

Hvala ti i #UživajOffline!

11.9.2020. 11:02:12
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.
Izmijenili smo naše Uvjete korištenja i Pravila privatnosti. Nastavkom pregledavanja stranice prihvaćate ove izmjene.