Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Što naručiti u Trogiru?

Fast food Obelix ima odgovore!

Što naručiti u Trogiru?

Znaš ono kad ti se ništa ne da, ni po čašu vode, a kamoli skuhati ručak ili večeru? Otkad imaš dobartek.hr i našu aplikaciju, problema nema jer ti dolazimo direktno do kauča! Na tebi je samo da uzmeš mobitel u ruke, otvoriš dobartek.hr aplikaciju i naručiš točno ono što ti se jede

Da ti olakšamo i metodu pronalaska idealnog restorana, odlučili smo da ćeš danas pojesti nešto iz fast fooda Obelix. Inače, fast food Obelix nalazi se u Trogiru, a dostavlja hranu na tvoju adresu u mjestu i okolici. Preostaje ti samo naručiti hranu i dočekati svoju porciju. 

Fast food Obelix na dobartek.hr

U jelovniku Fast fooda Obelix čeka te bogata ponuda pizza, burgera, tortilja, jela s roštilja i salati. S obzirom na to da ti je danas dan za ljenčarenje, onda ćemo te do kraja razmaziti i staviti na pladanj što da naručiš. U to ime, donosimo ti top jela iz Fast fooda Obelix koje možeš naručiti već sada.

Burgeri

Besplatna dostava burgera u Trogiru

Od burgera nude ti se burgeri Obelix, Asterix i Gal. Naši korisnici najviše naručuju burger Obelix, a u njemu se nalaze BBQ, panceta, crveni kupus, pečena kapula, gljive, jaje, chedar sir. Dobar ti tek!

Jela s roštilja

Zamisli, sada jedeš ćevape u somunu! Na kauču negdje u Trogiru ili blizu njega, a mislima i okusima u Sarajevu... Ajme! Ćevapi u somunu iz Fast fooda Obelix među najnaručivanijim su mesnim porcijama. Popularni su i cheeseburger, piletina sa sirom, punjena pljeskavica i miješano meso. Pa ti odluči što bi…

Tu je i Obelix box: pomfrit, burger, chedar sir, rajčica i umak. Za kauč stvoreno!

Pizza u Trogiru

Naruči dobartek.hr u Trogiru

Kažu da je Fast food Obelix poznat po top pizzi. Klasici poput miješane, margarite, četiri sira osvajaju sve pohvale. Top im je i seljačka pizza pa ne zaboravi i nju probati!

Pizza sendvič

Da, da i pizza sendvič nudi se u jelovniku. Nećemo ti puno duljiti s tekstom nego samo otvori dobartek.hr aplikaciju i pogledaj o čemu pišemo.

Tortilje

A tortilje su odlične, osobito ona s pohanom piletinom!

Istaknuli smo ti top jela, a skratit’ ćemo ovu priču i zaželjeti ti dobar tek!

Reći ćemo ti samo još da, kad naručiš hranu online na dobartek.hr, zahvaljujući tvojoj narudžbi, minimalno jedna plastična boca uklonit će se s Jadrana u sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran

Hvala ti i #UživajOffline!

11.9.2020. 11:02:12
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.