Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Restoran Gusar pravi je hit!

Ne preostaje ti ništa dugo, nego uzeti mobitel u ruke, otvoriti dobartek.hr aplikaciju i naručiti dostavu hrane iz restorana Gusar.

Restoran Gusar pravi je hit!

Ako ti je loš dan, tu je dobartek.hr da ti ga popravi. Pitaš se kako? Vrlo lako. Otvoriš dobartek.hr aplikaciju i u tražilicu upišeš restoran Gusar. Sigurno je osmijeh tu, a kako i ne bi kad hrana miriše i preko ekrana. Tko može odoljeti? Jednostavno moraš naručiti dostavu ručka ili večere iz splitskog restorana Gusar.

Osim kvalitetnih jela, dostava hrane iz restorana Gusar je veoma brza. Glad riješena u svega nekoliko poteza zahvaljujući dobartek.hr aplikaciji − gdje ćeš bolje?!

Od gotovih jela do raznih rižota, tjestenina, jela s roštilja, salata do deserta i pića. Dostava hrane iz restorana Gusar idealna je opcija svima, a rado dostavljaju hranu i ekipama u uredima! A za lakše naručivanje hrane na posao razvili smo dobartek.hr na poslu. Baci oko i javi nam se ako ti se čini da je stvoreno baš za tvoj ured. 

Besplatna dostava ručka u Splitu

TRADICIONALNA DALMATINSKA KUHINJA

Da je sve svježe potvrđuje i bogata ponuda dnevnih jela koja je svakim danom drugačija. Mogu se pohvaliti bogatom ponudom tradicionalnih dalmatinskih jela: teleća peka, pašticada s domaćim njokima, juhe i ostali domaći specijaliteti samo su dio raznovrsne ponude restorana Gusar. Ako si za neko od ovih jela, samo otvori dobartek.hr aplikaciju i naruči točno ono što ti se jede.

Od svakodnevnih jela nude se lazanje s mesom, zeleni njoki s lososom i kozicama, crni rižot, bistra riblja juha, istarski fuži s pršutom u umaku od tartufa i ostala jela. Pa ti odoli!

Maheri su za kuhinju, a osim toga su i brzi, pa će ti dostava hrane na adresu stići vrlo brzo. Još onako vrele porcije mogu dospjeti i na tvoju adresu ako otvoriš dobartek.hr aplikaciju i naručiš ručak na svoju adresu.

Naruči dobartek.hr u Splitu

DOMAĆA HRANA

Možeš naručiti i ekstra priloge kao što su: blitva na dalmatinski, povrće sa žara i krumpirići. Što se sve nudi, pogledaj u njihovom jelovniku u dobartek.hr aplikaciji. Svi hvale i tjestenine i rižote iz restorana Gusar.  

Provjeri i što se krije u gurmanskom kutu. Zamisli sad naručiš zagrebački pileći odrezak ili filet brancina sa žara uz dalmatinsku blitvu. Mmm, može!

Dostava ribljih jela na tvoju adresu

SALATE

Ne propusti naručiti njihovu salatu od domaćih sastojaka. Porcije su obilate, a salata je i odličan izvor nutritivnih vrijednosti koje će ti dati energije za ostatak dana. 

Dobar ti tek i #UživajOffline!

20.8.2020. 16:42:30
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.