Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Ukusno, domaće i povoljno?

Odgovor je restoran Zvone u Šibeniku

Ukusno, domaće i povoljno?

Svi koji su trenutno u Šibeniku, preko dobartek.hr aplikacije mogu naručiti dostavu hrane na svoju adresu iz restorana Zvone. Restoran Zvone nudi ukusno, zdravo, domaće, ali i povoljno! Odličan je za sve one koji danas nisu stigli skuhati ništa konkretno, ali i za ekipe u uredu koji bi jele nešto zdravo. U slučaju da tražiš idealan ručak na poslu svaki dan, provjeri naš dobartek.hr na poslu jer je sjajno rješenje za svakodnevno naručivanje ručka na posao. 

Komentari naših korisnika kazuju kako je restoran Zvone izvrstan i kad je u pitanju brza dostava hrane, tako da nećeš morat dugo čekati na zalogaj. Ne preostaje ti ništa drugo nego uzeti mobitel u ruke, ući u dobartek.hr aplikaciju i naručiti ukusnu porciju u Zvone.

Izbor je raznolik, a evo što smo izdvojili. Dostava hrane u Šibeniku nikad nije bila slađa!

Gotova jela

Naruči pašticadu na dobartek.hr

Restoran Zvone nudi veliki izbor gotovih jela. Tijekom cijele godine pripremaju brojna gotova jela, a namirnice su uvijek svježe i domaće. Zvuči odlično, a okus je, vjeruj nam, još bolji! Teleće pečenje, šniceli u toću, punjene paprike, pašticada s njokima spadaju među njihova najnaručivanija jela. Izvrsne su i tripice, teletina s bižima te dnevna ponuda jela koja je svakim danom drugačija. 

Tjestenine i rižoti

Dostava hrane iz restorana Zvone nikad nije bila lakša! Putem dobartek.hr aplikacije naruči rižot od povrća, teleći rižot, rižot od kozica, špagete milanese i ostale delicije. Vješte ruke kulinarskih majstora iz restorana Zvone pripremaju ukusne i obilne porcije! A dostava hrane stiže jaaako brzo! Dobar tek!

Morska jela

Besplatna dostava ručka u Šibeniku

Jesi za neki riblji meni? Lignje, tuna steak, filteti orade samo su dio riblje ponude restorana Zvone. U njihovom jelovniku unutar dobartek.hr aplikacije možeš naručiti i filete brancina s prilogom i slično. Dobra ideja za današnji ručak, zar ne?

Salate 

Jesi za zdravi obrok? Možda za salatu za ručak ili večeru? Nećeš pogriješiti naručiš li dostavu tuna salate, pileće salate, kupus salate ili sezonske salate. Hobotnica na salatu iz Zvone je poseban specijalitet koji moraš odmah naručiti!

Mesna jela

Naruči dobartek.hr u Šibeniku

A neki proteinski obrok za ručak? Odličan izvor proteina krije se baš u Zvone, u čijem jelovniku možeš naći brojna mesna jela s grilla. Miješano meso, pileći fileti u bijelom umaku od vrhnja, ražnjići, ćevapi, kotleti samo su dio mesne ponude. Otvori aplikaciju i naruči točno ono što ti se jede!

Ajme, koja ponuda! 

P.S. Dostava hrane može ti doći točno na adresu, ali ako si u nekom điru gradom, narudžbu možeš pokupiti i osobno u restoranu! 

Dobar tek i #UživajOffline!

9.9.2020. 11:33:01
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.