Ručak za

tvoj ured. tvoje zaposlenike. tvoje kolege. tebe.

Svaki dan.

Upoznajte idealno rješenje za organizaciju ručka na poslu koju će vaš tim obožavati! Grupno naručivanje, raznolik izbor restorana i jela, mjesečno plaćanje i evidencija troškova samo su neke od prednosti naše usluge.

Kontaktirajte nas i saznajte više informacija o novoj generaciji ručka na poslu!

adriatic logo
agilo logo
apricot logo
bsm logo
cemex logo
cl logo
codebase logo
codeeasy logo
connector logo
finrad logo
freshbooks logo
gideon logo
hrcloud logo
infobip logo
integris logo
intheos logo
intis logo
itsistemi logo
littlecode logo
nava logo
neogov logo
postindustria logo
rens logo
rimac logo
seekandhit logo
Sintaksa logo
socius logo
studion logo
travelsoft logo
venio logo
workspace logo

Kome je namijenjen
dobartek.hr na poslu?

arrowBottom
building icon Tvrtke koje plaćaju ručak
group icon Kolege koje naručuju zajedno
arrowTop
ekipa na poslu

Do 150,00 eura neoporezivog dodatka za prehranu zaposlenika

Osigurana prehrana na poslu jedan je od najpoželjnijih benefita koji možete osigurati svojim zaposlenicima, a na mjesečnoj razini moguće im je isplatiti 150,00 eura neoporezivog dodatka uz vjerodostojnu dokumentaciju. Zaboravite na administrativne zavrzlame, dobartek.hr na poslu priprema svu potrebnu dokumentaciju za vas! Uz to, tvrtka i njeni zaposlenici u svakom trenutku imaju pristup evidenciji narudžbi i troškova na dnevnoj i mjesečnoj razini.

Jedan mjesečni račun

Sviđa vam se mogućnost plaćanja računa za ručak u uredu na kraju mjeseca? Uz pomoć posebno osmišljenog sustava klijentima je omogućeno mjesečno virmansko plaćanje, što je posebno praktično za tvrtke koje svojim djelatnicima osiguravaju prehranu kroz neoporezivi dohodak.

jedi sada plati kasnije
jedi sada plati kasnije

Knjigovodstveni izvještaji na kraju mjeseca

Prikupljanje računa za prehranu i knjigovodstvenih izvještaja najčešći su problemi s kojima se susreću tvrtke koje svojim zaposlenicima osiguravaju prehranu kroz neoporezivi dodataka. Uz dobartek.hr na poslu nećete imati navedene probleme jer svakog mjeseca na vaš email stižu detaljni knjigovodstveni izvještaji.

Besplatna usluga

Narudžba i dostava hrane, ažurna administrativna podrška za tehnička i ostala pitanja svaki dan u tjednu te knjigovodstveni izvještaji na kraju mjeseca su potpuno besplatni za svaku tvrtku!

jedi sada plati kasnije
ekipa na poslu

Grupna košarica

Prikupljanje narudžbi i svakodnevno raskusuravanja s kolegama postaju prošlost uz dobartek.hr na poslu! U sklopu naše usluge svaka tvrtka ima svoj račun i grupnu košaricu u koju zaposlenici sa svojih uređaja dodaju jela, a narudžba se automatski šalje u odabrani restoran i stiže na vašu adresu u dogovoreno vrijeme.

Jedan mjesečni račun

Mjesečni račun pravo je olakšanje za ljude koji se ne vole raskusuravati s kolegama ili svaki dan razmišljati imaju li dovoljno novca za plaćanje ručka! Nakon dogovaranja usluge možete bezbrižno naručivati hranu, a račun s bar kodom za plaćanje stiže na vašu email adresu na kraju mjeseca.

jedi sada plati kasnije
jedi sada plati kasnije

Povoljnije cijene za grupu djelatnika

Kvalitetna i uravnotežena prehrana na poslu po povoljnim cijenama? Zvuči nevjerojatno, ali uz dobartek.hr na poslu možete odabrati restorane po želji i dogovoriti povoljnije uvjete s obzirom na količinu narudžbi. Naša administrativna podrška na raspolaganju je svim klijentima za nove prijedloge i suradnje s restoranima koji su prilagođeni prehrambenim navikama djelatnika.

Potpuno besplatno

dobartek.hr na poslu je besplatna usluga koju možete otkazati, obnoviti i unaprijediti u bilo kojem trenutku u dogovoru s našom administrativnom podrškom. Djelatnici imaju uvid u evidenciju svojih narudžbi i mjesečnih troškova.

jedi sada plati kasnije

dobartek.hr na poslu u brojkama

100+
restorana
restorani-artboard
2.000+
korisnika dnevno
korisnici-artboard
80+
tvrtki
tvrtke-artboard

80 zadovoljnih tvrtki, a i dalje brojimo!

“Dugo smo tražili najbolji model kako svojim djelatnicima osigurati ručak na poslu u uredima u Splitu, Rijeci i Osijeku, a da to ne zahtijeva previše administrativnih i logističkih komplikacija. dobartek.hr na poslu nam je pomogao u tome i dostupni su za sve prijedloge. Naručivanje je brzo i jednostavno, ručak stiže svaki dan u isto vrijeme, a restorani imaju veliki izbor jela.”

Vedrana Infobip

“dobartek.hr na poslu koristimo već godinama i uvelike nam je olakšao svakodnevno naručivanje hrane. Nema više kolektivnog prikupljanja novca, mnogobrojnih tekstualnih prepiski, ni usmenih dogovora na svakodnevnoj bazi gdje smo praktički morali imati decidiranu osobu za odrađivanje logistike oko naručivanja. dobartek.hr na poslu je riješio sve navedene probleme, a sama pomisao o povratku na staro djeluje bolno.”

Miljenko Rimac Technology

“U ime firme Intis mogu reći da smo izuzetno brzo postigli dogovor oko suradnje. Lako i jednostavno nam je objašnjeno kako će naši zaposlenici koristiti web stranicu za naručivanje obroka. Cijene su pristupačne, ponuda jela je široka, hrana vrlo ukusna, a naše kolege zadovoljne i site.”

Petra Intis

“dobartek.hr na poslu je uvijek tu kada našem timu počne kruliti želudac u 11 sati! Imaju široki izbor restorana - od azijske kuhinje do mediteranskih specijaliteta - i to sve na jednom mjestu. Aplikacija je jednostavna za korištenje, nudi mogućnost naručivanja za privatne osobe, ali i cijeli tim zbog čega su nam prvi izbor u naručivanju ručka za ured. Što bi mi bez vas?!”

Ines littlecode

Pridruži se kolegama koji koriste dobartek.hr na poslu

Prijavi tvrtku arrowCompany

Osigurajte si i vi ručak u uredu uz dobartek.hr na poslu. Svaki dan.

Pravilna prehrana na poslu ključ je produktivnosti i poslovnog uspjeha, zato nam se obratite s povjerenjem i saznajte sve o novoj generaciji ručka na poslu!