Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

U fast foodu Miky by X3 nađe se za svakoga ponešto

Odaberi svoju porciju, sigurno nećeš pogriješiti!

U fast foodu Miky by X3 nađe se za svakoga ponešto

Dostava hrane u Zagrebu? Jesi za fast food? Zagrebački fast food Miki by X3 idealan je izbor za tebe! Otvori njihov jelovnik u dobartek.hr aplikaciji i uvjeri se u naš genijalan prijedlog. Dakle, frke nema, ručak ili večera su riješeni.

U fast foodu Miky by X3 nađe se za svakoga ponešto. Odaberi svoju porciju, sigurno nećeš pogriješiti! 

JELA S ROŠTILJA

Ćevapi, punjena pljeskavica, gurmanske pljeskavice, pileći ražnjići sa slaninom samo su dio bogate grill ponude. U fast foodu Miki by X3 nudi se miješano meso u X i XL verzijama. Mesna plata složena je od najboljih i najsočnijih mesnih komada po koje ćeš se, sigurni smo, opet vratiti. Pardon, opet ih naručiti preko dobartek.hr aplikacije. Pileći filet sa žara punjen sirom i pancetom te pileći ražnjići uz lepinju imaju oznaku najnaručivanijih jela, pa ti vidi što ćeš!

BURGERI KOJI POPRAVLJAJU DAN

Da je sada naručiti dostavu burgera iz fast fooda Miki by X3! Pogledaj u jelovniku u dobartek.hr aplikaciji koji se sve nude, a naši korisnici najčešće naručuju cheeseburger. Hamby pecivo, pljeskavica, sir, zelena salata, kiseli krastavci, rajčica, aurora umak čine spoj koji će ti popraviti dan!

SENDVIČI

Besplatna dostava sendviča u Zagrebu

Sendvič sa šunkom i sirom, sendvič s pršutom i sirom, hotdog i tost nalaze se u ponudi sendviča. Savršeni sastojci, smješteni su u domaću lepinju. Mi kažemo: da, da, da!

POHANA JELA

Jesi za neko pohano jelo? Mesno ili riblje? U fast foodu Miky by X3 možeš birati i mesno i riblje. Naruči dostavu pohanog pilećeg fileta ili dostavu pohanog oslića! Dostava hrane je brza, tako da će ti porcija stići vruća i hrskava. Idealno ako ti treba ideja što pojesti za ručak na poslu. U tom slučaju, baci oko i na naš dobartek.hr na poslu jer je idealno rješenje za olakšati tebi i kolegama svakodnevno naručivanje hrane na posao.

Dostava pohanih jela na dobartek.hr

Nego, provjeri i ponudu umaka fast fooda Miki by X3. Sigurno će te oboriti s nogu! Brza dostava hrane, ukusne porcije, povoljne cijene također će te oboriti. dobartek.hr trudi se da ti uvijek ugodi!

Dobar ti tek i #UživajOffline

18.8.2020. 16:44:34
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.