Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Dostava pizze koja obara s nogu!

Kraljica brze hrane svoj je uspon započela davne 1889. godine

Dostava pizze koja obara s nogu!

Točnije, kada je kraljica Margherita di Savoia sa svojim suprugom Umbertom, posjetila Napulj i zatražila tada najpopularnijeg pizza majstora Raffaelea Espositoa da joj pripremi svoj specijalitet. Ovaj talijanski otac pizze osmislio je pizzu nadjevenu crvenom rajčicom, zelenim bosiljkom i mozzarellom. Kraljicu je pizza oduševila, a u njezinu čast dobila je naziv „pizza margherita" i do dan danas je najpopularnija pizza na svijetu.

DOSTAVA PIZZE U ZAGREBU

Vrati se i ti u davnu 1889. godinu i kušaj hrvatsku inačicu talijanske pizze margarite. Srećom da su sada vremena modernija i imaš dobartek.hr aplikaciju preko koje možeš naručiti baš takvu pizzu. U tražilicu aplikacije odmah utipkaj Riky’s pizzeria i naruči točno ono što ti se jede. Vidjet ćeš u jelovniku i ostala jela, ali forte im pizza

Baš im je pizza margarita jedna od najnaručivanijih pizza na dostavi. Nismo jeli onu kraljičinu, ali ruke pizza majstora iz Riky’s pizzerije prave takvu margaritu da smo joj i tekst posvetili.

Besplatna dostava pizze u Zagrebu

Osim famozne pizze margarite, tu su i ostale u ponudi. Toliko su dobre da nam je žao što trenutno nismo u Zagrebu pa da nam dostava pizze dođe na adresu. Famoznu značku popularno dobile su i pizze vesuvio, miješana i slavonska. Non-stop nam stižu i narudžbe za ostale pizze, a definitivno moraš naručiti dostavu pizze Riky’s. Umak od rajčice, sir gauda, mozzarella, panceta, kulen, jaje, pečena paprika − u tome je fora!

Super stvar je što svoju pizzu možeš preuzeti i osobno u restoranu, u ulici Zagorska cesta 18, Zagreb.

AMERIČKA PIZZA

I ne samo klasičnu pizzu, nego i deep dish pizzu. Deep dish pizza? Da, deep dish pizza je pizza američkog stila za dvije osobe. Požuri i ti naručiti dostavu američke pizze u dobartek.hr aplikaciji.

Kad dođeš do deep dish pizza dijela, vidjet ćeš Americanu, Vegetarijanu, Mexicanu i Texas pizzu.

Ljudi moji, te su pizze na dva kata! Evo, recimo, deep dish pizza Americana: dvije vrste sira, tri vrste mesa na dva kata i umak od rajčice! Bomba od pizze! Da puno ne tipkamo, odmah otvori dobartek.hr aplikaciju, naruči neku i dostava pizze stiže uskoro!

DOSTAVA HRANE U ZAGREBU

Naruči dostavu meksičke hrane u Zagrebu

I ne samo pizze i deep dish pizze nego Riky’s pizzeria ima i tople sendviče, burgere, lazanje, tortilje, jela sa žara i ostale delicije.

Sve to može biti i na tvojoj adresi, na tvojem tanjuru, i to veoma brzo! Naruči točno ono što ti se jede na dobartek.hr.

Naruči dobartek.hr u Zagrebu

Dobar ti tek i #UživajOffline!

20.8.2020. 16:01:19
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.