Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Fast food Grill Toni

Bilo da si u Solinu ili u Splitu, naruči besplatnu dostavu hrane iz Grilla Toni na dobartek.hr

Fast food Grill Toni

Burger ili tortilja? A neko miješano meso, biftek ili ćevapi? Hm… A dostava hrane? Ufff... Ej, ostani još uz ovaj tekst jer si na odličnoj adresi! Za sve ovakve koji su u nedoumici što jesti, dobartek.hr aplikacija i Grill Toni imaju odlično i ukusno rješenje

DOSTAVA HRANE

Svaku nedomicu će ti pokriti jer u Tonija možeš pronaći sve nabrojano: tortilje, miješano meso, jela sa žara, biftek, ćevape... Sve je tu! I zato je dostava hrane za ručak ili večeru iz Tonija uistinu top ideja.

Za sve koji ne znaju, Grill Toni nalazi se u Solinu, u ulici Sjepana Radića 4. I, ako si u prolazu, hranu možeš naručiti u dobartek.hr aplikaciji i preuzeti je osobno u restoranu. A ako ti je draže naručiti dostavu, Grill Toni dostavlja i na splitske adrese! Pa gdje ćeš bolje? 

Ako i tebi sve ovo zvuči odlično, otvori dobartek.hr aplikaciju, naruči svoju porciju i #UživajOffline

PROTEINSKI OBROK

Tko je za miješano meso? U jelovniku imaš miješano meso veliko i miješano meso malo, pa dobro razmisli! Proteini, proteini... Ova obilata mesna plata sadrži ćevape, pljeskavice, piletinu, roštilj kobasice, carsko meso, pomfrit i lepinje. Prava proteinska večera ili ručak! A dupla pljeskavica sa sirom? Uz nju dobiješ i domaću lepinju i prilog. 

Naruči besplatnu dostavu na dobartek.hr

Merak pljeskavica pravi je merak! Dobiješ 300 grama gurmanske pljeskavice od 100 posto junećeg mesa pomiješanog sa sirom i kapulom. Naravno, lepinja i prilog su neizostavni! 

Odrezak ramsteka sa žara, carsko meso, običnu i piletinu sa sirom također svi hvale i često naručuju! 

SENDVIČI I BURGERI

Znaš da je njihov sendvič šunka-sir među naručivanijim? Burgeri su im isto hit: Tony burger, spicy burger i chicken burger čine savšen izbor! Znaš li da oni dostavljaju i piće pa se možeš počastiti kojim god poželiš gaziranim sokom. Ponuda piva također je raznolika. Grill Toni pravi je raj za mesoljupce

Grill Toni na dobartek.hr

Svega nekoliko koraka dijeli te od dostave hrane i slasnog griza! Mljac! Ostatak mesnog jelovnika fast fooda Grill Toni u Solinu detaljnije prouči i nešto slasno naruči u našoj aplikaciji

Dobar ti tek i #UživajOffline!

11.8.2020. 11:00:39
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.