Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Burgeri koji nas ostavljaju bez teksta

Da moraš odabrati najdraži komad s roštilja, koji bi tvoj izbor bio? Ne znamo jesi li u dilemi, ali mi smo se odmah složili da bismo zgrabili burger!

Burgeri koji nas ostavljaju bez teksta

Dobro, jasno ti je da volimo burgere i da smo mu danas odlučili dati zlatnu medalju. I to je okrunjen u šarmantnom splitskom Toto’s burger baru, smještenom na lokalcima, ali i turistima, omiljenoj Matejuški. 

Prije nego što nastavimo ovu delikatesnu gril bajku, želimo naglasiti da unutar simpatičnih kvadrata ovog bara možeš uživati i u ostalim jelima poput sendviča, juha, salata i ostalih zalogaja koje kulinarski maheri spremaju za svoje goste. Ako nisi od velike šetnje, znaš da ti platforma dobartek.hr nudi online đir, tako da slasni primjer možeš dočekati na svojoj adresi u samo par virtualnih koraka.

Naruči besplatnu dostavu burgera na dobartek.hr

Da se zna, sve što ovdje kušaš je prirodno jer se u gore navedeno famozno hrskavo, toplo pecivo stavljaju isključivo domaće namirnice nabavljene iz obiteljskih OPG-ova te, isto tako, domaće hrvatsko meso. Mi smo probali sve, pokušali smo čak odgonetnuti i okruniti kralja među bogatom ponudom, no to se jednostavno ne može jer svaki, kako bi se reklo, govori sto jezika. Iako oni govore sto jezika, ti ćeš od savršeno ukusne ponude zanijemiti. Kad probaš juneći ili pileći burger u kombinaciji s karameliziranim lukom, pancetom, jajima, atraktivnim umacima i zelenilom, jednostavno ćeš ostati bez teksta. Koju god kombinaciju odabereš, ona će biti udobno smještena u svježu, hrskavu bublicu načinjenu prema posebnoj recepturi, a uvijek možeš odabrati običnu ili bezglutensku. Toto’s zaista misli na svakoga!

Dostava burgera u Splitu

Da ti malo olakšamo ovaj proces i poštedimo te avanturizma, među češće naručivanim na platformi dobartek.hr su burgeri: Classic, Chicken, Crispy Bacon i XXL.

Daj priliku i ostalim jelima s jelovnika pa se počasti popularnim Pablo’s burritom ili Tsunami sendvičem koji su također čest odabir. Tu su i juhe, razni prilozi, a svi su ludi za batatom.

Naruči dostavu u dobartek.hr aplikaciji

Bit će ti žao ako ne probaš neki od deserta, a izliku ne mogu pronaći ni ljubitelji zdrave hrane jer se u ponudi nalaze i bezglutenske slastice.

Dobro, nećemo više duljiti; pustit ćemo te da ugrabiš svoju Toto’s porciju, bilo „s nogu” ili na dobartek.hr. #UživajOffline 

27.1.2020. 15:50:01
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.