Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Večeras ti dolazi ekipa?

A nemaš vremena nešto skuhati?

Večeras ti dolazi ekipa?

Dogovorili ste se da ćete, osim uz piće, uživati i u dobro poznatim zalogajima. Ana, Antonija i Mario obožavaju pizzu. Lea, Ivan i Anita su za sendviče ili tortilje. S vremenom si u knap, a nemaš volje ići u dućan. Što sad? Hm, hm… Ako se i ti pronalaziš u ovim crtama, onda te sudbina baš s razlogom dovela na dobartek.hr.

Imamo odlično rješenje za tebe i tvoju ekipu: Fast food Donatelo. Slažemo se da je tvoj današnji izbor odličan i da čim prije otvoriš dobartek.hr aplikaciju i naručiš točno ono što vam se jede

Akcija

Fast food Donatelo čest je izbor među našim korisnicima, a prvo što ćeš primijetiti u njihovu jelovniku u dobartek.hr aplikaciji jesu jela na akciji. Obilate porcije uz gratis jelo i to sve na akciji, pa di ćeš bolje?! Prije nego uđeš u jelovnik, samo ćemo ti razbuditi maštu i podsjetiti se što se sve nudi.

Ono što često bude na akciji je piletina sa sirom u domaćem tijestu, pomfrit i palačinke od Nutelle. Osim ovoga, možeš naručiti i dostavu jumbo classic pizze uz koju ćeš gratis dobiti i dvije palačinke. Možeš naručiti i paket Blizanci koji uključuje dva sendviča u domaćem tijestu, dvije porcije pomfrita i dvije palačinke. To sve po povoljnoj cijeni. Pa ima da tulum traje do zore!

Pizza

Besplatna dostava pizze u Splitu

Značku popularnih pizza osvojile su: seljačka, 4 sira, Donatelo, buffalo, classic i margarita. Uz pomoć dobartek.hr aplikacije i ekipe iz Fast fooda Donatelo, dostava pizze stiže ti brzo! A udovoljit ćeš i Ani, Antoniji i Mariju koji obožavaju pizzu!

Grill u tijestu

Grill u tijestu zvuči kao zanimljiva kombinacija. Ne samo da zvuči, već je i savršeno sočna! Piletina sa sirom i šunkom, piletina sa sirom, Americana i dalmatinska nalaze se u ponudi. Mljaaac!

Naruči dostavu na dobartek.hr

Sendviči

Možeš birati između sendviča u tijestu i sendviča u bublici. Sočne detalje pogledaj u njihovu jelovniku u dobartek.hr aplikaciji. Fast food Donatelo je zakon!

Tortilje

Fast food Donatelo ima i savršene tortilje. Toliko su ukusne da, jednom kad probaš, gotovo ti je! Naši korisnici navukli su se najviše na tortilju s piletinom i tortilju s piletinom i sirom.

Da više ne nabrajamo što sve nude, najbolje je da otvoriš dobartek.hr aplikaciju i naručiš točno ono što ti se jede!

Naruči dostavu hrane u Splitu

A moramo ti reći i da ćeš jesti mirne savjesti jer zahvaljujući svakoj tvojoj narudžbi mi se brinemo da se najmanje jedna plastična boca ukloni s Jadrana.

Dobar ti tek i #UživajOffline!

26.8.2020. 15:57:29
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.