Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

0,00 kn
Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Plastic Free Jadran

Naručiš hranu online, uživaš offline i tako pomažeš očuvati najljepšu obalu na svijetu? Apsolutno!

Svaka tvoja narudžba na našoj platformi pomaže ukloniti najmanje jednu plastičnu bocu iz našeg mora i s naše obale.

Nama je utjecaj na zajednicu i svijet koji ostaje iza nas iznimno važan. I zato smo odlučili pokrenuti inicijativu #UživajOffline za #PlasticFree Jadran. To znači da ćemo od svake tvoje narudžbe na dobartek.hr izdvojiti sredstva koja će pomoći ukloniti najmanje jednu plastičnu bocu iz mora i s obala Jadrana.

U suradnji s udrugom Maritimo Recycling, prvu smo akciju za svoj sedmi rođendan odradili na dubrovačkom otoku Kalamoti (Koločepu), koji je ujedno i najjužniji naseljeni otok u Hrvatskoj. Očistili smo uvalu koja je bila prekrivena plastičnim i raznim drugim otpadom nanesenim vjetrom, ali potpomognutim i ljudskim faktorom.Mi smo uživali i predobro se osjećali kad smo završili predobar posao, a uvjereni smo da će i tebi naručivanje točno onoga što ti se jede na dobartek.hr biti još bolje kad znaš da svakom narudžbom pomažeš svojoj zajednici i našoj planeti.

Sredstva od narudžbi izdvajat ćemo tijekom sljedeće godine i 22.8.2021., na svoj osmi rođendan, organizirati veeeliku volontersku akciju čišćenja mora i obale! Nadamo se da ćeš nam se i ti pridružiti!

Međutim, ne stajemo na tome jer ova inicijativa nije jednogodišnji projekt, ona je naša dugoročna predanost smanjenju zagađenja plastičnim otpadom.

A sad pogledaj kako nam je bilo i što smo napravili na Kalamoti. Javi nam se u komentarima i, ne zaboravi, #UživajOffline za Jadran bez plastike jer svaka tvoja narudžba znači najmanje jednu plastičnu bocu manje na našem Jadranu!

Klikni poviše za fotogaleriju

0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.