Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Ručak na poslu?

Naruči ga iz Robota!

Ručak na poslu?

Restoran Robot nudi ti baš ono što tražiš: ukusno, domaće i povoljno. Ne preostaje ti ništa dugo nego uzeti mobitel u ruke, otvoriti dobartek.hr aplikaciju i naručiti dostavu ručka iz splitskog restorana Robot.

Osim kvalitetnih jela i sočnih porcija, dostava ručka iz restorana Robot je veoma brza. Glad nestaje u svega nekoliko poteza zahvaljujući dobartek.hr aplikaciji − gdje ćeš bolje?!

Od gotovih jela do standardnog izbora rižota, tjestenine, jela s roštilja, salata do deserta i pića. Dostava hrane iz restorana Robot idealna je opcija svima, a rado dostavljaju hranu i ekipama u uredima.

Bogata ponuda dnevnih jela svakim je danom drugačija. Mogu se pohvaliti bogatom ponudom tradicionalnih dalmatinskih jela: juneći gulaš, rižot od kozica, tripice, orzo i slanutak... I to je samo dio raznovrsne ponude restorana Robot

Naruči ručak na posao u Splitu

Od svakodnevnih jela nude se pečena svinjetina u umaku, pečena teletina i kiseli kupus s kranjskom kobasicom. Maheri su i kad su mesna jela u pitanju. Pileći file, pureći file, biftek, punjeni fileti i ostale mesne porcije samo su dio ponude jela s grilla. Još onako vreli mogu dospjeti i na tvoju adresu ako otvoriš dobartek.hr aplikaciju i naručiš dostavu ručka na svoju adresu. Ili na posao, naravno, a za to ti predlažemo i da istražiš naš dobartek.hr na poslu i osiguraš svojim kolegama i sebi još bolje iskustvo naručivanja hrane na posao. Sigurni smo da će se ova ideja svidjeti tvojim kolegama!

Možeš naručiti i pohana jela. Što se sve nudi, pogledaj u njihovom jelovniku u dobartek.hr aplikaciji. Svi hvale i tjestenine i rižote iz restorana Robot. Kažu da su im njoki s četiri vrste sira prava delicija.

Salate su također često birana opcija našim korisnicima. Zašto i ne bi bile kad su porcije obilate, a usto je salata odličan izvor nutritivnih vrijednosti koje će ti dati energije za ostatak dio dana. Salata s tunjevinom, salata s piletinom, sezonska salata i ostale sigruno će zadovoljiti svačiji ukus.

Besplatna dostava ručka na dobartek.hr

Neka tvoj današnji izbor bude restoran Robot, a sada mobitel u ruke, otvori dobartek.hr aplikaciju i naruči svoju porciju!

Dobar ti tek i #UživajOffline!

25.8.2020. 13:31:04
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.