Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Jesi za 寿司 ?

Obožavaš li i ti 寿司 kao i mi? Mislimo na sushi, naravno, a Sushi Corner Split potaknuo nas je da naučimo kako se na japanskom piše ova sirova, neopisivo savršena delicija.

Jesi za 寿司 ?

Nisu nam ga još odali, i ne znamo hoće li nam ikad odati recept za ovako precizno zarolane komade sushija, ali ionako ne bismo uspjeli napraviti iste takve. 

Nije da ti želimo ubiti volju za savladavanjem novih kulinarskih vještina, ali kome bi se dalo mučiti perfektno složiti ovo sirovo jelo, kad ti u svega nekoliko klikova jela koja sprema Sushi Corner mogu biti na kućnoj adresi. 

Odjeni kimono, zavali se i na dobartek.hr naruči svoje proljetne rolice, hosomaki, futomaki, uramaki i nigiri setove. Naravno, tu je i ostala ponuda koju možeš otkriti u njihovu jelovniku na našoj platformi.

Naići ćeš i na jednu i jedinu, ali itekako vrijednu Goma wakame salatu čiji te raznovrsni okusi tjeraju da opet klikneš i naručiš isto. 

Naruči sushi na dobartek.hr

Porcije sushija ne zaboravi poškropiti egzotičnim umacima kao što su: teriyaki, slatko-kiseli, wasabi, umagi, spicy i sweet mayo. Naravno, dobit ćeš i đumbir da ti neutralizira okuse.

Jesi od onih koji još nisu probali sushi? Joooj, daj se odvaži jer ne znaš što propuštaš! Kako bismo ti olakšali proces i pokazali ti da je vrlo lako zavoljeti ovo japansko tradicionalno jelo, donosimo ti popis najnaručivanijih porcija s kojima sigurno nećeš pogriješiti. California, Dragon i Philadelphia, Tempura shrimp i Salmon jela su za koja se na dobartek.hr otimaju svakodnevno.

Tu su i mali i veliki setovi sushija koji su određeni prema najboljoj sirovini kojom Sushi Corner dnevno raspolaže. Zamisli spoj manga, avokada, škampa ili pancete od tune s rikolom! A surimi, avokado i krastavac? Spojivo s nespojivim ponekad je definitivno dobitna kombinacija! Obvezno u košaricu ubaci i proljetne rolice, a usudi se dodati i neki od egzotičnih umaka. Mobitel u ruke, nekoliko klikova na dobartek.hr i kreće uživanje offline.

Besplatna dostava sushija u Splitu na dobartek.hr

良いだけ, ovaj, dobar tek!

19.2.2020. 12:15:22
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.