Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Tko je za pizza i burger party?

Ti? On? Ona? Svi?

Tko je za pizza i burger party?

Nemoj odmah dizati ruke, nego, ako jesi za ovu ideju, onda spusti prstiće na ekran, otvori dobartek.hr aplikaciju, uđi u Luigi pizza & burger bar i naruči točno ono što ti se jede.

Zašto baš Luigi? Pa zato jer se tamo, prema komentarima naših korisnika, pripremaju najbolja pizza u Kaštelima i najbolji burgeri u Kaštelima. Osim toga, zadovoljit će i kriterijima tvojeg tuluma zato jer tamo možeš naručiti i pizzu i burger. Neka tulum započne!

Pozovi ekipu, raspitaj se tko što voli i započni narudžbu preko dobartek.hr aplikacije. Dostava hrane može ti doći točno na adresu, ali, ako si negdje usput, narudžbu možeš preuzeti i na adresi zalogajnice Luigi.

Naruči dostavu iz Luigija na dobartek.hr

Pizza i burgeri

Pizza ili burgeri? Ili i pizza i burger? Odlično zvuče sve opcije? Kako biste zadovoljili sve preferencije, najbolje naručiti miks svega. Ajmo prvo krenuti s pizzom. Pogledaj koje se sve pizze nude u Luigija. Samo da znaš, nude oni i pizza box pa provjeri u njihovom jelovniku o čemu se radi. I da, osim što ćeš se dobro najesti, i uštedjet ćeš!

Najbolji burger u Kaštelima

Tako potvrđuju komentari naših korisnika, a najbolje ti je da se odmah uvjeriš u to! Hamburger classic, Cheeseburger classic, BBQ, Ba burger, Double Trouble, Say Cheese i ostali bureri kriju se u jelovniku Luigi u dobartek.hr aplikaciji. Ekipa će poželjeti još! Da ti olakšamo proces naručivanja, otkrit ćemo ti koje burgere naši kornisnici najviše vole: Hamburger classic, BBQ, Eggsplosion i Luigi’s burger.

Burger box

Ovako izgleda burger box, a u dobartek.hr aplikaciji provjeri koliko ćeš uštedjeti. 

Burger box 1: hamburger ili cheeseburger, pomfit i Coca-Cola

Burger box 2: hamburger ili cheeseburger i pomfrit

Burger box 3: hamburger ili cheeseburger i Coca-Cola 

Sendviči

Sendviči su uvijek dobrodošli na svakoj proslavi. U zalogajnici Luigi u Kaštelima imaš veliki izbor sendviča i preko dobartek.hr aplikacije naruči točno ono što ti se jede!

Tortilje

Naruči tortilje na dobartek.hr

Ako još ne znaš kakve su im tortilje, ne znaš što propuštaš! Odmah otvori dobartek.hr aplikaciju i naruči neku od tortilja. Dobar party je zagarantiran!

Ovo nabrojano i još mnogo toga čeka te u Lugija. Mobitel u ruke, obavi preko naše aplikacije narudžbu i party može početi!

Besplatna dostava burgera i pizze u Kaštelima

A znaš da naručivanjem hrane na dobartek.hr radiš pravu stvar? U sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran, svaka narudžba pomaže ukloniti najmanje jednu plastičnu bocu iz našeg mora i s naše obale!

Dobar ti tek i #UživajOffline!

3.9.2020. 13:29:40
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.