Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

„Vrh", Žanigru

Dubrovačka Italiana oduševljava naše korisnike

„Vrh", Žanigru

Hej, hej! Jesi za neku baš, baš vrhunsku porciju? Mesnu, krušnu, slatku, slanu? Pa tko će se pobrinuti za tvoj želudac i gurmanske želje nego tvoj dobartek.hr. Baš zato što pazimo na tebe, na naš smo popis već odavno uvrstili dubrovački Food & bar Italiana

Osim vrhunskih porcija, i dostava hrane im je odlična. Naručiš preko dobartek.hr aplikacije točno ono što ti se jede i dostava iz Italiane stiže u kratkom roku.

Besplatna dostava hrane u Dubrovniku

Toliko je toga kod njih da ti je najbolje provjeriti njihov jelovnik u dobartek.hr aplikaciji i začiniti današnji dan. Bogata dnevna ponuda te raznovrstan izbor ostalih jela sa žara, krušne peći i dalmatinske kuhinje neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Kažu da su im je sve vrhunsko, posebice jela s roštilja te pizza.

Food & bar Italiana pravi je raj za gurmane. Osim toga, donosi ti dašak tradicionalne dalmatinske kuhinje koja se isprepliće s talijanskom jer ćeš naići na bogatu ponudu tjestenina na razne načine. Tako možeš uživati u jelima sa žara, naručiti ćevape, pljeskavice, burgere, tjestenine napravljene kao u srcu Italije, salate, deserte... Hedonizam na n-tu! Naruči dostavu hrane preko dobartek.hr aplikacije i #UživajOffline gdje god da jesi! I to za Jadran bez plastike jer, u sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran, svaka tvoja dobartek.hr narudžba znači minimalno jednu plastičnu bocu manje na našem Jadranu!

Naruči dostavu hrane na dobartek.hr

A jesi za njihovu platu Italiana za 2 osobe? Dobit ćeš svinjski vrat, ćevape, pileći file, kobasice debrecinke, pljeskavice i pomfrit. Možeee! Punjene pljeskavice iz Italiane isto su bez mane, a pridružuje im se i pileći file od pršuta, miješana pizza, lazanje bolonjeze i ostala jela. Ovo se zove sreća na tanjuru! Odlične u im i preklopljene pizze i sendviči. Zvuči idealan izbor za vikend, zar ne? Opskrbi se još samo pićem i uživancija može početi. 

Food&bar Italiana iz Dubrovnika na dobartek.hr

Odlično je što ti se sve ovo može u kratkom roku naći na tvojoj adresi. Poznati su po tome da ih se ne čeka puno, ali i po tome da im se ljudi stalno vraćaju. Komentari naših korisnika također potvrđuju kvalitetu restorana Italiana. Lijepo se najedi i nakon toga otiđi na kavu u grad.

Otvori dobartek.hr aplikaciju, naruči točno ono što ti se jede i #UživajOffline!

31.8.2020. 13:48:05
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.