Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Super pizza po 'ko zna koji put

Tako naši korisnici kažu za Grafild

Super pizza po 'ko zna koji put

Pizza, nešto s grilla, sendvič ili salata? Razumijemo zašto si u nedoumici, jer i mi smo neodlučni kad je u pitanju pizzerija Garfild.

U njih je sve tako dobro da ne znaš što prije naručiti. Korisnici dobartek.hr aplikacije kažu da ih pizza okusom i mirisom podsjeća na pravu talijansku. Eto, nikad bolja prilika za organiziraciju malog druženja uz najbolje zalogaje.

PIZZA

Naruči pizzu na dobartek.hr

Ne znamo točno kako da ti pomognemo, ali za početak, možda da kreneš s pizzom? U Garfilda su majstori kad je u pitanju priprema tijesta te odabir i omjer namirnica koje čine savršen miks. I stvarno im to ide od ruke jer su svi ludi za pizzama margarita, četiri vrste sira, seljačka, kozica, Garfild

Otvori Garfildov jelovnik u dobartek.hr aplikaciji i naruči točno ono što ti se jede!

JELA S ROŠTILJA I SENDVIČI

Besplatna dostava grilla u Splitu

Ako ipak nisi danas za dostavu pizze, naruči dostavu jela s roštilja, neki sendvič ili salatu. Kako nam statistike pokazuju, u Garfilda se od jela s roštilja najčešće naručuje dostava piletine, punjene piletine, piletine sa sirom.

Naši korisnici često odabiru i cheeseburger koji je, kako su u komentarima napisali, bomba. Vole i sendviče, osobito onaj sa sirom i šunkom. Obvezno naručuju i pomfrit te neku od salata. I ova jela možeš uvrstiti u tematsko druženje!

DOSTAVA HRANE

Naruči hranu na dobartek.hr

Eto, vjerujemo da smo ti sad i otežali ovaj proces odabira, ali nemaš brige što god da odabereš. Sad ti je najbolje uzeti mobić u ruke, otvoriti dobartek.hr aplikaciju, naručiti točno ono što ti se jede, udobno se smjestiti na kauč i čekati porciju. A kad ona stigne: uživati offline! 

Ako si već u điru, imaš opciju osobnog preuzimanja narudžbe u restoranu, na adresi Sarajevska 30a, Split.

Dobar ti tek i #UživajOffline!

25.8.2020. 14:10:15
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.