Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Pronađi Pizza Cut Seven u Trogiru na dobartek.hr

Svuda pođi, u dobartek.hr aplikaciju po pizzu iz Pizza Cut Seven dođi!

Pronađi Pizza Cut Seven u Trogiru na dobartek.hr

Ej, u ponudi imaju preko 20 vrsta pizza. Osim pizze, možeš naručiti i dostavu sendviča, sendviča u tijestu, mesnih jela, tortilja i ostalih delicija. U njihovom jelovniku unutar dobartek.hr aplikacije ćeš pronaći i bosanska jela!

DOSTAVA PIZZE U TROGIRU

Dostava pizze u Trogiru

Korisnici aplikacije kažu da je dostava hrane brza tako da će ti pizza na adresu stići još onako vrela iz krušne peći. Miješana pizza, vegetarijana, pizza četiri sira, tuna, margarita i ostali klasici u Pizza Cut Seven su savršeni.

Ako si danas od eksperimentiranja, naruči dostavu pizza kao što su kulen, kozice, hawaii, special, picante ili di pollo.

A pizza 7? Umak od rajčice, sir, salama, panceta, balancane, tikvice, crveni luk, jaja, cherry rajčice, rikula čine sadržaj pizze koju možeš odmah naručiti putem naše aplikacije!

BOSANSKA JELA

Naruči pitu na dobartek.hr

Pazi ovo, u Pizza Cut Seven imaju i bosanske pite. Zeljanica, burek i sirnica su u ponudi, i to po povoljnim cijenama. Unutar naše aplikacije imaju značku popularno, što znači da su korisnicima čest odabir. Sve ti je jasno!

BURGERI

I burgeri su u Pizza Cut Seven za prste polizat’! U ponudi imaš classic, picante i king burger. Značka popularno pripala je classic burgeru. Burger, sir, Majoneza, salata, rajčica, kiseli krastavci čine spoj koji jednostavno zaslužuje značku! Naravno, i classic i picante burger su preukusni! Dostava burgera nikad nije bila lakša uz dobartek.hr

SENDVIČI U PIZZA TIJESTU

Dostava u Trogiru

Osim klasičnih sendviča, u Pizza Cut Seven možeš naručiti i sendviče u pizza tijestu. Virtualno prolistaj njihov jelovnik u aplikaciji i odluči se za koju ćeš ti kombinaciju! Mljac!

SALATE

Jesi danas za zdravi obrok? Onda je odličan izbor neka salata koja će ti osvježiti dan! Preporučujemo ti da naručiš salatu 7 načinjenu od zelene salate, pohane piletine, umaka i parmezana.

Vjerujemo da pucaš od gladi pa ćemo se sad zaustaviti s nabrajanjem jela. Najbolje je da otvoriš dobartek.hr aplikaciju, u izborniku odabereš Pizza Cut Seven i naručiš dostavu na svoju adresu!

Dobar ti tek i #UživajOffline!

11.8.2020. 11:01:03
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.