Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Pukni od zdravlja uz Green House

Ako su ti dosadili klasični jelovnici, Green House i mi donosimo odlično rješenje za sve koji nemaju ideje!

Pukni od zdravlja uz Green House

Sam naziv Green miriše na nešto zdravo, što je odlično! Ne brini, ovo zdravo ne znači i prazan pjat. Nećeš ostati praznog želuca jer se radi o veoma atraktivnoj ponudi jela, k tome i zdravoj. Gdje ćeš bolje?! 

Ono što ih čini posebnima, osim ukusnih, zdravih pizza o kojima ćemo pisati u redovima niže, obilna je ponuda jela za doručak. Kažu da jedno jaje svako jutro organizmu snagu daje pa se i ti uvjeri da je to istina i na dobartek.hr klikni Green House jaja na oko (domaća!), bogati omlet ili neki od sendviča. Toliko će te trgnuti da ti ni kava možda neće zatrebati. Jedno je sigurno − očekuje te produktivan dan! Naravno, ako nisi fan jaja, tu su i zobene kaše s biljnim mlijekom, zobenim pahuljicama, orašastim plodovima, suhim voćem, sjemenkama i čim god odabereš. 

Naruči besplatnu dostavu na dobartek.hr

Tu su i chia puding, proteinska bomba, avokado tost… Mljac!

Pizze More, Green, Fitness, Green House i ostale toliko su dobre da bi ih bilo kakav opis pokvario i umanjio to savršenstvo okusa. Ostavljamo ti da otvoriš dobartek.hr i pogledaš Green House jelovnik i listu zdravih pizza. Naravno, i da naručiš neku. 

Vrlo lako ćeš se „zakačit’” i na biftek na pireu od batata, piletinu u panceti, pirovu tjesteninu s kozicama i tikvicama ili onu s dimljenim lososom, pinjolima i mladim špinatom. A poseban su gušt njihove bogate salate, burita na sto načina, tostovi... 

Uz standardnu i dnevnu ponudu slatkoga možeš naručiti i kavu. I to sa sojinim ili nekim drugim mlijekom. Još su im i cijene pristupačne. Ma danas je tvoja fešta! 

Dostava iz restorana Green House u Splitu

 

26.2.2020. 12:01:54
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.