Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Kako wrap može biti sexy i što kravica ima s tim?

Nisi pri lovi, sa slobodnim vremenom si na vi i ne možeš si u ovom trenutku priuštiti odlazak u inozemstvo? I to je ok. Jer Split ima svoj boutique street food: Sexy Cow.

Kako wrap može biti sexy i što kravica ima s tim?

Odlična vijest za sve ljubitelje street food koncepta je ta da za kvalitetan griz ne moraju šetati ulicama Marakeša, Istanbula, New Yorka, Londona ili Berlina, već u njemu mogu uživati u Splitu koji ima svoju inačicu za poštenu porciju „s nogu“. I to kakvu porciju! Bogato nadjeveni wrapovi i druge kombinacije, mnogima vladari ulične hrane, čekaju te u zalogajnici Sexy Cow na dobartek.hr i u Zrinsko-Frankopanskoj 6.

Sigurno se pitaš zašto je tamo doslovno sve tako savršeno? Pa, sve što kušaš prirodno je, punjeno domaćim mesom, svježim povrćem iz domaćih OPG-ova te umacima iz vlastite radinosti. Ono po čemu se zalogajnica Sexy Cow razlikuje od ostalih jest i to što jedina u Europi ima stroj za izrađivanje domaćih tankih pogača s punjenjem od 300 grama. Drugim riječima, njihove su svježe pečene tortilje napunjene gotovo do pucanja. Astiii!

Besplatna dostava wrapova na dobartek.hr

Prvotna ideja vlasnika bila je posjetiteljima ponuditi kalifornijski wrap, no, ipak su odlučili biti inovativni i spojiti Meksiko i Italiju. Udruživši kultne Marisol i Don Vita Corleonea stvorili su tijesto nalik meksičkoj tortilji i talijanskoj piadini. Koja kombinacija!

Kad je popis jela u pitanju, u ovoj splitskoj gastro oazi vrijedi pravilo „manje je više”. Jelovnik nije predug, ali zato je naglasak na savršenstvu okusa načinjenih od raznih vrsta mesa koje potom završe u tortilji pomiješanoj s povrćem, dodacima i umacima. Tu su još i krumpirići, salate i osvježavajući napitci. Sve u ponudi proizvode sami, od tijesta do umaka, a zato su i posebni, kako tvrde vlasnici.

Da ti odmah skratimo muke, ovakav raskošan zalogaj i ne pokušavaj složiti doma jer ti to nikada neće uspjeti! Nismo negativni, nego je riječ o tajnoj recepturi i to je razlog zašto je ovdje sve tako neopisivo slasno. Opet, pozitivno je to što u ovim delicijama možeš uživati i na svojoj adresi jer je Sexy Cow gotovo od samih početaka dostupan za naručivanje online na dobartek.hr.

Naruči dostavu u Splitu na dobartek.hr

Ako ipak želiš uživati u domaćoj atmosferi inozemnih uličnih zalogajnica, Sexy Cow i dobartek.hr će ti i to omogućiti! Nakon što putem naše platforme naručiš jelo, možeš ga preuzeti na adresi lokala i zamišljati da si na kraju svijeta! Tako ćeš uštedjeti vrijeme i uvjeriti se zašto je Sexy Cow dobio i titulu boutique street fooda, kakav se, prema kritikama gastro znalaca, ne može pronaći na drugim mjestima u Hrvatskoj. Osim izvrsnih namirnica i kreativnih jela, interijer s potpisom nizozemskog dizajnera Saara Zafira oborit će te s nogu. Ma kakav Honolulu il’ Pariz, kad imaš svoju kalu, a možeš povesti i malog ili malu!

Sexy Cow na dobartek.hr

Sexy cow, Naughty Cow, Dirty cow, Spicy cow, Skinny chicken, Veggie cow dio je sexy ponude tortilja s još primamljivijim sastojcima i raznim umacima. Na popisu je i Don’t tell your boyfriend, wrap punjen govedinom, topljenim sirom, krastavcima, barbecue umakom, prženim jajem i ostalim prilozima. Ipak ćeš ovaj slatki grijeh morati prijaviti dečku jer će te gristi savjest ako to ne podijeliš s njim. Mljac!

Ako si među onima kojima je pekara još uvijek sinonim za street food, i to je ok. Jer nije se teško zakačit’ na vruću pirošku sa sirom i kroasan od čokolade, to svi dobro znamo. Ipak, malo avanturizma s vremena na vrijeme baš dobro dođe. Zato baci oko na Sexy Cow i zakači se na Kravicu online. Dobar ti tek!

Besplatna dostava hrane u Splitu

PSSST!

Ova se poslastica ne zove Don’t tell your boyfriend, ali u ovom je slučaju tajnovitost dozvoljena pa mu nemoj otkriti što ćeš naručiti jer će ti sve pojesti. U dnu jelovnika, u dijelu s desertima, krije se tortilja s Nutellom, bananom i lješnjacima. Pa joj probaj reći ne! Tu je i mješavina čokolade, cimeta, lješnjaka, vanilije i keksića. Nek ovo bude naša javna tajna. Uživaj offline!

16.1.2020. 10:05:55
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.