Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Bistro 49 veseli se tvojoj sljedećoj narudžbi

Dostava hrane u Dubrovniku nikad nije bila slađa Bistro 49 i dobartek.hr!

Bistro 49 veseli se tvojoj sljedećoj narudžbi

Otvori dobartek.hr aplikaciju i naruči svoju poriju. Vjeruj nam, nećeš pogriješiti i jedva ćeš čekati opet nešto naručiti iz Bistroa 49.

Naši korisnici obožavaju naručiti dostavu hrane iz Bistroa 49. I to kažemo na temelju brojnih sjajnih komentara i za kvalitetu hrane i za brzinu dostave.

Ponuda dnevnih jela varira iz dana u dan pa tako svaki dan možeš probati nešto novo. A za one koji vole već danas znati što će jesti sutra, Bistro 49 nudi i stalne marende. Među njima nalaze se delicije poput telećeg rižota, piletine na žaru s pomfritom, salate od tune i ostalih koje moraš isprobati.

Dostava marendi u Dubrovniku

Među našim korisnicima popularna je kobasica s jajima i pomfritom. Baš se pitamo zašto... Mljac, eto ti ideje što iduće naručiti! I, da, cijena je isto odlična.

Dubrovački Bistro 49 omiljen je izbor svima zbog povoljnih cijena i porcija koje oduševljavaju i kvalitetom i kvanitetom. A idealan je izbor i za naručivanje hrane na posao pa svakako provjeri naš dobartek.hr na poslu jer ti nudimo rješenje koje olakšava svakodnevno naručivanje i praćenje troškova.  

Bistro 49 popularan je i po pizzama! Pregledaj ih u njihovom jelovniku u dobartek.hr aplikaciji i odluči se za onu čiji ti je okus danas najprimamljiviji. 

dobartek.hr dostava pizze u Dubrovniku

A tu su i predobri burgeri! Baci oko na Burger 49 i odmah će ti biti jasno zašto je  on jedan od najnaručivanijih. Nećemo ti odavati detalje, ali jedan od sastojaka je i marmelada od luka. Uuu!

Bistro 49 dostava burgera u Dubrovniku

A mesna jela? Punjena vješalica, ćevapi, šiš ćevap s krumpirićima... Mesne delicije mogu biti uskoro i u tvojem pjatu ako naručiš dobartek.hr .

Miješana mesna plata DeLuxe za dvije osobe uključuje svinjski vrat, šiš ćevap, pileći batak i zabatak, roštisljske dimljene kobasice, carsko meso, pržene krumpiriće i povrće na žaru. Možda se i tri mogu najesti, što misliš?

Dostava mesnih jela iz Bistroa 49 na dobartek.hr

Tu je i ponuda pića, a tu su i deserti od kojih ti izdvajamo američke palačinke B49. Nema šanse da te ne oduševe!

I tako, mi tebi udovoljimo online, a ti samo #UživajOffline!

11.8.2020. 11:01:13
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.