Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Zašto baš Fast food XXL iz Splita?

Neku bi XXL porciju? Nema problema!

Zašto baš Fast food XXL iz Splita?

Otvori dobartek.hr aplikaciju, odaberi Fast food XXL i naruči svoju XXL porciju. Ekipa iz ovog splitskog fast fooda iznimno je brza tako da će ti dostava hrane u kratkom roku stići na željenu adresu.

Što je to tako posebno u Fast foodu XXL? Osim toga što dostavljaju obilate porcije, posebni su po tome što je sve što naručiš savršeno. Razumjet ćemo te ako se nađeš u dilemi dok pregledavaš jelovnik, ali od viška glava ne boli, tako da slobodno naruči više toga.  

Samo da znaš, osim dostave hrane na kućnu adresu, XXL porciju možeš preuzeti i osobno u restoranu.

Evo što XXL nudi.

PIZZE

Naruči pizzu u Splitu na dobartek.hr

Pizze iz Fast fooda XXL uistinu su XXL, ali i XXL kad je u pitanju okus. Od klasika poput miješane, četiri vrste sira, margarite i ostalih tu su i vegetarijana, kozice, tuna, pikant. Ako još nisi, moraš putem dobartek.hr aplikacije naručiti njihovu popularnu XXL pizzu. Detaljan opis provjeri u aplikaciji! 

Za sve bećare i one koji se tako osjećaju preporučujemo bećarsku pizzu. Bećarski poriv pobudit će se u svima kad vam odamo sastojke pizze. Rajčica, gauda, panceta, kulen, zimska salama, buđola i gljive čine fantastičan, bećarski spoj okusa. Mmmm… I mi smo gladni!

SENDVIČI U PIZZA TIJESTU

Sendviči u pizza tijestu iz Fast fooda XXL, također su XXL u svakom pogledu. Sendviči buđola i sir, šunka i sir, pršut i sir prava su senzacija. Ako si slučajno u dilemi koji naručiti, možda ti olakšamo ako ti kažemo da je među našim korisnicima najpopularniji sendvič od šunke i sira u pizza tijestu. Riskiraj na našu odgovornost! U sendvič načinjen od savršenog pizza tijesta možeš ubaciti i priloge po želji. Uživat ćeš, to smo sigurni!

Fast food XXL Split na dobartek.hr

Vjerujemo da nakon ovih sočnih opisa jedva čekaš naručiti. Iako smo ti „vadili mast”, bar ćemo ti olakšati izbor. Neka to bude Fast food XXL.

Dostava hrane stiže na tvoju adresu, a ako ćeš XXL porciju osobno preuzeti, onda svoju narudžbu napravi u dobartek.hr aplikaciji i svrati u Dubrovačku 61 u Splitu po svoju hranu.

#UživajOffline

11.8.2020. 11:01:08
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.