Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Nek’ nam je slastan dobartekov Dan ćevapa!

S roštilja, tave, juneći, punjeni sirom, sarajevski, travnički, banjalučki, šiš-ćevap… Ma u kojem god obliku, veličini i iz kojeg god dijela dolazili, samo da su dobro pripremljeni i umotani u ukusnu lepinju ili, još bolje, u vrući somun u kojem se topi kajmak i lijeno proteže luk.

Nek’ nam je slastan dobartekov Dan ćevapa!

Joj, kad bismo u našoj ponudi bar imali opciju dostave ćevapa koji bi nam onako vrući, mirisni i mekani stigli direktno sa sarajevske Baščaršije. Tko zna, možda ti i to omogućimo jednoga dana!

Tvojim je nepcima, sigurni smo, poznat osjećaj takve, neopisivo savršene porcije ćevapčića, i žao nam je što ti sada vadimo mast. Ne brini, i mi smo gladni jedne sočne porcije petice ili desetke. I to s kajmakom i lukom. Da damo još na važnosti našoj gladi i želji za ćevapima, danas ćemo im posvetiti dan! Tko ne obilježi dobartekov Dan ćevapa, čak i naknadno, stvarno nije fer. :)

Dragi Bosanci, dovoljno je što smo vam sirnicu preimenovali u burek sa sirom, pa nam nemojte zamjeriti ako današnjoj porciji možda dodamo i ajvar jer i on ima ono nešto. Kako god bilo, u svoj današnji jelovnik ubaci ćevape i uživaj kao beg!

Sarajevo, Baščaršija

Dok ne organiziramo brzinsku međunarodnu dostavu pa ti na adresu ne dođu autohtoni ćevapi, dobartek.hr ti na adresu šalje domaću verziju, ujedno i vjerodostojnu zamjenu bosanskoj porciji. Rađeni su po njihovoj recepturi, tako da, nemaš straha!

Zaviri u jelovnike naših restorana i biraj. Sarajevske ćevape u somunu možeš naručiti iz splitskog fast fooda IN, a za ćevape su tu i splitski Gricko, Štorija, Šešula, Lord, Porcellino, Garfild, Gajeta, Brko, XXL, Vatra, kaštelanski Vitturi, solinski Stop, šibenski Fresh, Šešula, Habla?, zadarski Urnebes, Toni, dubrovački Ten 11, Italiana, trogirski Obelix, Coccolo i ostali…

Naruči besplatnu dostavu ćevapa na dobartek.hr

I zato, umjesto da pališ auto i ideš izvan granica Hrvatske, otvori dobartek.hr, unesi svoju adresu, pozovi na dostavljačku akciju, operi ruke, zasuči rukave, udobno se smjesti i dočekaj svoje ćevape.

Mi ćemo danas napraviti to isto i uživati offline. Dobar nam tek!

31.1.2020. 13:06:44
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.