Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Tražiš najbolju pizzeriju u Dubrovniku?

Naši korisnici kažu da je to Pizzeria Tabasco!

Tražiš najbolju pizzeriju u Dubrovniku?

Mi ne sumnjamo u istančan ukus naših korisnika, a ti provjeri slažeš li se s njima i kušaj pizzu iz Pizzerije Tabasco.

Kad se pomiješaju Dubrovnik i Italija, to ne može nikako ispasti loše. Svakako, kažu da je pizza kraljica brze hrane pa, njoj u čast, danas naruči neku iz pizzerije Tabasco. Pazi ovo, u jelovniku pizzerije Tabasco u dobartek.hr aplikaciji piše da sve pizze mogu biti pola-pola, samo je potrebno naglasiti. Zamisli: pola miješana, pola seljačka. Ajmeee! 

Besplatna dostava pizze u Dubrovniku

Najnaručivanije pizze 

Prije nego što otvoriš njihov jelovnik u dobartek.hr aplikaciji, donosimo ti top 10 najnaručivanijih pizza u pizzeriji Tabasco. Samo da znaš, svaka od njih može biti i jumbo pizza pa vidi koje ti se opcije nude u aplikaciji.

Prva na popisu je pizza Dubrovnik, a u nju idu umak od rajčice, sir, pršut, mozzarela i masline. Na popisu najnaručivanijih nalazi se i inače popularna pizza margarita. Sir, šunka, masline i umak od rajčica nalaze se u pizzi Romana, također jednoj od najnaručivanijih pizza u pizzeriji Tabasco. Ne znaš kakva je pizza Pinky? Uuu, ajde dat ćemo ti sada šansu da ispraviš to i naručiš je odmah. Umak od rajčice, sir, gorgonzola, mozzarela, parmezan, kulen, rikula, feferoni i masline spoj su iz snova.

Top pizza u Dubrovniku na dobartek.hr

Pizza dimljena isto je zakon: umak od rajčice, dimljena šunka, kajmak, paprika, panceta, masline. Mmm! Nećemo ti odati od čega se sastoji pizza Tabasco, već otvori aplikaciju i snimi o kakvom spoju se radi. Dođe ti da odmah jumbo pizzu naručiš! Stolačka i kebab pizza također spadaju u najnaručivanije. I vegetariana im je delicija prava-umak od rajčice, sir, balancane, paprike, gljive, kukuruz, rajčice i masline. Top pizza! I posljednja, deseta top pizza je četiri vrste sira. Vjeruj, izleda kao iz časopisa, ono kad se razvlači sir... Znaju naši korisnici što naručiti, neće oni bilo što!

Ovo je bio popis top 10 najnaručivanijih pizza u pizzeriji Tabasco, ali ako nisi od pizze danas, imaju oni i ostala jela. Piroške i pancerote, kebab i salate nude ti se u njihovom jelovniku unutar dobartek.hr aplikacije. Najbolje ti je da odmah otvoriš dobartek.hr aplikaciju i pogledaš ponudu pizzerije Tabasco

Naruči dobartek.hr u Dubrovniku

I, za kraj moramo ti reći samo da se maksimalno prepustiš uživanju u onome što naručiš iz Tabasca jer, u sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran, svaka tvoja narudžba pomaže ukloniti najmanje jednu plastičnu bocu iz našeg mora i s naše obale!

3.9.2020. 14:18:20
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.