Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Kraljevske porcije i kraljevska dostava hrane

Ako još ne znaš što ti se jede, donosimo top 11 najboljih jela iz Ten 11

Kraljevske porcije i kraljevska dostava hrane

Poslovica kaže da doručkuješ kao kralj, ručaš kao princ, a večeraš kao prosjak. Sve to fino zvuči, ali kad vidiš ponudu iz zalogajnice Ten 11, svaki obrok bit će kraljevski. Tako je to kad im je usluga i ponuda kraljevska. Zato uz dobartek.hr i Ten 11 #UživajOffine!

Najbolje ti je da otvoriš dobartek.hr aplikaciju, upišeš Ten 11 i naručiš točno ono što ti se jede. Možeš kraljevski dočekati dostavu hrane na adresu, a ako si negdje usput, narudžbu možeš preuzeti u restoranu. Adresa je Iva Vojnovića 18, Dubrovnik. Blago se sada svima koji se nalaze u Dubrovniku i mogu naručiti dostavu hrane iz Ten 11

Besplatna dostava burgera u Dubrovniku

Ako još ne znaš što ti se jede, donosimo top 11 najboljih jela iz Snack cornera Ten 11.

Piletina

Ako se odlučiš za sendviče s piletinom, ovo su najnaručivaniji sendviči:

Mumba 9, odnosno sendvič od piletine s umakom od dimljenog povrća, umakom od cheddar i zdenka sira, hrskavim kolutićima luka i hrskavom pilećom kožicom

piletina sa žara u domaćoj marinadi uz vlastiti odabir priloga i pomfrit

piletina sa sirom uz besplatne priloge po osobnom gustu

Najnaručivanije tortilje u gradu

Ten 11 ima predobre tortilje. Najnaručivanije su:

Cape PrimaDona 1805: tortilja s piletinom odležanom u marinadi od pet začina, domaći blagi umak na bazi majoneze i jogurta, svježe povrće, salata 

Cape Polo 2601: tortilja od piletine, umak od dimljenog povrća, cheddar, umak od zdenka sira, hrskavi kolutići luka, hrskava pileća kožica

Pizza

Naruči Ten 11 pizzu na dobartek.hr

Moraš probati pizzu iz Ten 11. Samo da znaš, moguće ju je naručiti od 15:00 pa nadalje. One koje su najnaručivanije jesu:

miješana pizza 

Masa je mama

Pa ti odluči koju ćeš prije. Nude se i ostale pizze koje su također odlične.

Najbolji burgeri u Dubrovniku

Neki kažu da Ten 11 ima i najbolje burgere u Dubrovniku. Moraš naručiti i degustirati da to možeš potvrditi. Za početak ti onda predlažemo one najnaručivanije: 

• S4 fresh

• S4 spicy 

• cheeseburger

• bacon cheeseburger

Naruči dobartek.hr u Dubrovniku

Ovo su bila neka od top jela iz dubrovačke zalogajnice Ten 11, a ti otvori dobartek.hr aplikaciju, naruči točno što ti se jede i #UživajOffline!

A tako pomažeš i našem Jadranu jer, u sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran, svaka tvoja dobartek.hr narudžba znači minimalno jednu plastičnu bocu manje u našem moru i na našoj obali!

3.9.2020. 13:59:07
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.