Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Koja je tvoja omiljena spiza?

ST Spiza!

Koja je tvoja omiljena spiza?

Moguće je pojesti kvalitetan ručak za manje od 50 kuna. Usto i nutritivno vrijedan, pripremljen od svježih namirnica. ST Spiza upravo ti to i nudi!

Osim pizza iz krušne peći, nude i gotova jela, mesna jela, topla predjela, rižote i ostala ukusna jela. Najbolje ti je da otvoriš dobartek.hr aplikaciju, upišeš u tražilicu ST Spiza i istražiš njihov jelovnik. I, naravno, naručiš točno ono što ti se jede

DOSTAVA PIZZE U SPLITU

Komentari naših korisnika govore kako je riječ o najboljem izboru jela u Splitu, ali i najboljoj pizzi u Splitu. Puno je jela koje priprema ST Spiza popularno među našim korisnicima. Iako nismo u Italiji, ako se odlučiš za pizzu iz ST Spize, imat ćeš osjećaj kao da si u nekom od talijanskih gradova. U slučaju da trenutno nisi u mogućnosti otići na putovanje u Italiju i kušati talijanska tradicionalna jela, definitivno odmah otvori dobartek.hr aplikaciju i naruči dostavu pizze iz ST Spize.

Miješana, margarita, 4 vrste sira, seljačka i ST Spiza najpopularnije su pizze u ST Spizi. Naravno, to te ne sprečava da naručiš dostavu drugih pizza koje su također odlične okusom, mirisom i recepturom. 

Pizza ST Spiza jedna je od najnaručivanijih pizza, a spoj rajčice, sira, pršuta, pancete i maslina čine je favoritom. Uvjeri se i ti zašto je tako posebna!

Besplatna dostava pizze u Splitu

Ako bi neko konkretno jelo za ručak ili večeru, možeš se odlučiti i na dnevna jela. ST Spizi i to odlično ide.

TRADICIONALNA DALMATINSKA JELA

Provjeri u dobartek.hr aplikaciji što se sve nudi, ali među najnaručivanijim jelima nalazi se i pašticada s njokima. Znaš li da je pašticada daleko najpoznatije i najtradicionalnije jelo koje asocira na Dalmaciju? Ako nisi iz Dalmacije i trenutačno čitaš ovaj tekst, možda je najbolje da naručiš ovo tradicionalno dalmatinsko jelo

U ST Spize možeš naručiti i domaći teleći rižot ili crni rižot, također popularna dalmatinska jela. Na popisu u jelovniku naići ćeš i na teleće pečenje, fažol s kobasicom…

MESNA JELA

Ako si od mesnih jela, provjeri u dobartek.hr aplikaciji što sve nude u ST Spize. Izbor je šarolik, a uz svako mesno jelo biraš i prilog. 

TRADICIONALNA MEKSIČKA JELA

Naruči tortilje na dobartek.hr

Ako trenutno nisi duhom u Dalmaciji, uz dobartek.hr i ST Spizu prebaci se u Meksiko. Svoju gurmansku ponudu i priču obogatili su i meksičkim jelima. Enchiladas, chimichangas, quesadillas, fajitas, paella tradicionalna su meksička jela i dostupna su ti u aplikaciji. Provjeri što se nudi i naruči točno ono što ti se jede!

Dobar ti tek i #UživajOffline!

17.8.2020. 12:45:21
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.