Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Dan za sve hranoljupce

Da, spomenut ćemo Valentinovo, ali nemoj odmah prestati čitati ovaj tekst. Jer nisu sve prave ljubavi tužne i nisu sve ljubavi iste.

Dan za sve hranoljupce

Zašto misliti samo na nesretne, neuzvraćene, platonske ljubavi ili na probleme u vezi? Zašto ljubomorno gledati sretno zaljubljene ako ti to trenutno nisi? Zaista nema potrebe za tim, pogotovo zato što Valentinovo slavi ljubav, a sigurno postoji nešto što baš voliš. Kao, primjerice, hrana! A ako čitaš ovaj tekst, znaj da te i mi volimo, da smo i danas tu za tebe.

Valentinovo na dobartek.hr

Kolika to samo ljubav može biti između tebe i pizze, burgera, tjestenine, mesa, torte, palačinke ili kojeg drugog komada hrane... Pa to je ljubav samo takva! Sjeti se sreće i uzbuđenja dok čekaš dostavu − eto leptirića! A možda je čak neki od dostavljača onaj pravi?

Uz hranu se veseliš, plačeš, liječiš ljubavne i druge jade, PMS, uspjehe na faksu/poslu, padove ispita, navijaš za omiljeni klub… Hrana je uvijek tu za tebe! Eto, vidiš da nema potrebe grintat’, da se ljubav, odnosno Valentinovo, može slaviti u svakom obliku. Proslavi ga tako da želudac bude pun ljubavi! Mljac, mljac i mljac! <3

Ljubav na dobartek.hr

Itekako je lijepo podijeliti hranu s ljudima koje voliš. Zato ih danas možeš iznenaditi tako da im naručiš nešto što vole na dobartek.hr i tako izvučeš osmijeh na lice jer hrana je ljubav. Skroz dobra ideja, zar ne? 

Kako ga god odlučiš obilježiti, sretan ti ovaj ljubavni dan i ne zaboravi ga slaviti svakodnevno s najbližima! I to uz neku finu hranu! I dobartek.hr! I #UživajOffline! I volimo te!

 

14.2.2020. 12:45:00
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.