Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

U siječnju se najviše uživalo u...

Dragi naši ljubitelji dobartek.hr platforme, odlučili smo vas počastiti mjesečnikom! Da, mjesečnikom, dobro ste pročitali. A što je to točno?

U siječnju se najviše uživalo u...

Imaš kakvu ideju? Ma odmah ćemo ti reći: od ovog smo mjeseca odlučili predstaviti malo podataka o tome što se u prethodnom mjesecu naručivalo da dobiješ predodžbu što se najviše klika i u čemu se uživa offline zahvaljujući našoj platformi. I zato smo ovom nizu postova odlučili dati naziv mjesečnik

dostava pizze na dobartek.hr

Laskavu titulu najnaručivanije porcije u prvom mjesecu odnijela je pizza, dok drugo mjesto drži grill, a broncom su se okitili ručkovi.

Što se tiče zlatom okrunjene pizze, što misliš, koliko ih se naručilo u prošlom mjesecu? Otprilike? 

U gradovima u kojima posluje dobartek.hr dostavljeno je na tisuće i tisuće pizza, a podaci nam pokazuju da je ekipa najvjernija klasiku kao što je miješana pizza. Naručuju se i margarita, seljačka, četiri vrste sira, baš kao i ostali netipični okusi. Oni koji se boje kalorija, na raspolaganju imaju i zdrave opcije vege pizza koje su također često klikane. Nedavno smo je prozvali princezom dostave, a pizza stvarno dokazuje da tu titulu zaslužuje.

dostava jela s grila na dobartek.hr

Što se tiče hrane s roštilja, i ona je u samom vrhu, pa se tu nalaze razne mesne i riblje varijante poput ćevapa, odrezaka, ražnjića, burgera, tunjevine, oslića i brojnih drugih. Eto ideje za idući obrok! Naravno, nakon pobjedničke pizze!

dostava ručka na dobartek.hr

Treće mjesto zauzeli su ručkovi koji su, prema mnogima, vladari jelovnika. U to smo se i sami uvjerili, a sigurni smo da si i ti − jer treba izdržati svaki užurbani dan na poslu, a kuhana hrana u tome zaista pomaže. Sve je tako ukusno, svježe pripremljeno i kvalitetno. Teško se odlučiti što naručiti kad su tu porcije kao što su gulaš, tjestenina, pašticada, odrezak tunjevine, mesni specijaliteti, razni prilozi i brojna ostala jela. Mljaaac…

Ali treba naglasiti da se često dostavlja i meksička hrana, tortilje, wrapovi, potom salate, jela iz woka… Što se tiče slatkoga, pobjednica je palačinka i ona je najčešće naručivana poslastica! Eto, iza nekog od ovih jela s postolja, porciju začini palačinkama. Dobar ti tek!

S nestrpljenjem iščekujemo statistiku veljače prevrtljače, a ti?

 

14.2.2020. 14:18:38
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.