Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Neka današnji dan bude Dan sendviča!

Zašto sendvič ne bi imao svoj dan? E, pa mi smo odlučili ovom neopisivo sočnom zalogaju posvetiti cijeli jedan dan.

Neka današnji dan bude Dan sendviča!

Svima omiljeni zalogaj, od milja zvani sendvo, budi sva osjetila. S nama je i u sreći i tuzi, u njemu uživamo u svim prilikama, posebice u vječitoj strci s vremenom. Odlučili smo da se njegov dan obilježava 15. siječnja i zato, dragi naš Sendviču, sretan ti rođendan! A prava proslava uključuje i kratki govor o slavljeniku pa ti donosimo par detalja iz njegova života.

Naruči besplatnu dostavu na dobartek.hr

Naš je slavljenik dobio ime po lordu Sandwichu, kockaru koji, kako se pričalo, nije imao vremena jesti dok je smišljao taktike i kombinacije. Tako zanesen igrom od svojih je kolega tražio da mu donesu komadiće mesa posložene unutar kriški kruha. Lord je bome znao uživati offline, zar ne?

Google kaže kako je najveći sendvič na svijetu težak 2.467,5 kg, a napravljen je u restoranu Wild Woody\'s Chill and Grill iz Michigana. A Google kaže i da je najskuplji sendvič na svijetu prodan za „mizernih“ 28 tisuća dolara. Za usporedbu, koliko košta tvoj omiljeni?

Naruči sendvič na dobartek.hr

Znamo da Mladen Grdović voli bevandu, Vuco janjetinu, a kako mediji pišu, Elvis Presley obožavao je sendviče. Toliko je bio lud za njima da je jednom čak preletio državu kako bi kupio Fool’s Gold Loaf, sendvič „težak” 8 tisuća kalorija punjen cijelom staklenkom maslaca od kikirikija, cijelom staklenkom marmelade i pola kilograma slanine. Srećom, u Dalmaciji su janjetina i vino na odličnom glasu pa Grdović i Vuco ne trebaju ići tako daleko!

A sad, volimo tostirane, zamotane, kakve god, samo da su slasni. Pristup prilozima je individualan, ali svi se manje-više odluče za kombinaciju jaja, kiselih krastavaca, sira, šunke i salate. Slažeš li se? Netko voli majonezu, netko kečap, netko tartar ili neki drugi namaz ili umak, ali podaci kažu kako gotovo 40 posto Hrvata sendvič jede s majonezom. Mi smo bili uvjereni da će taj postotak biti i viši.

Besplatna dostava sendviča na dobartek.hr

Pretpostavljamo da ti se već javio alarm u stomaku pa ćemo stati s informacijama jer u ovom slučaju od viška glad boli. Sjedinjene Američke Države smatraju se domovinom više od 60 različitih vrsta sendviča, ali zato fenomen kultnog toplog sendviča ipak volimo pripisati svojim krajevima. Bilo da je taj okus spljoštenog tostiranog kruha sa šunkom, sirom, jajima, krastavcima i majonezom dio tvojeg djetinjstva ili ipak pripadaš burger-generaciji, na platformi dobartek.hr pronaći ćeš puno različitih opcija, uključujući i točno ono što ti se jede.

Zato brzo mobitel u ruke i uz par jednostavnih koraka sendvič ti stiže na vrata iz možda nekog od ovih restorana na platformi dobartek.hr: Fast food Tudors, Fast food Bany, Food Bar Italiana, Fast food Stop, Fast food Vitturi, Pizza Cut Seven, Papica Burger House.

I za kraj, dragi Sendviču, još ti jednom sretan rođendan! Nek’ si nam uvijek svjež, topao, hrskav i pun priloga, pogotovo sira!

P.S. Info za partijanere!
Znanstvenici sa sveučilišta Newcastle University otkrili su da sendvič sa slaninom liječi mamurluk. Živjeli!

15.1.2020. 10:42:54
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.