Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

0,00 €
Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Dostava grilla za grad Zagreb

Tko je za meso, neka digne ruku! Ako si ljubitelj mesnih zalogaja, onda si na pravom mjestu. Klik po klik i tvoja porcija stiže na odabranu adresu. Jesi li više za ramstek ili biftek? Za koji god se odlučiš, nećeš pogriješiti. Još ćeš dobiti i pomfrit, uštipke, povrće sa žara, krumpire, rižu ili neki drugi prilog. S platom miješanog mesa također nećeš promašiti, ali ostatak mesne ekipe poput sarajevskih ćevapa u somunu, kobasica, pljeskavica punjenih sirom i goveđim pršutom, ražnjića s povrćem zasigurno će zadovoljiti tvoje gurmanske potrebe. Tu su i razne varijacije piletine, od obične i pohane do piletine punjene sirom i šunkom, u umaku od gljiva i brojne druge. Za tebe imamo i bečke, zagrebačke i ostale obične i punjene odreske. Mi smo već gladni, a ti?

Grill na dobartek.hr
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.
Izmjenili smo naše Uvjete korištenja i Pravila privatnosti. Nastavkom pregledavanja stranice prihvaćate ove izmjene.