Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

0,00 €
Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Dostava burgera za grad Šibenik

Sjedi, pet! Samo u slučaju ako tvoj omiljeni burger već putuje na tvoju adresu. Ako još nije, nema veze, evo ti ideja za idući put kad budeš u potrazi za sljedećim zalogajem na dobartek.hr. Juneći, pileći, goveđi - samo da je omotan u savršeno sočno tijesto. Na tebi je hoćeš li neki pikantniji pa možeš birati neki sa slaninom, jajima, feferonima ili tabascom. Ne zaboravi da je okus još bolji uz salatu, rikolu, rajčice, krastavce, sireve i umake. Ako nisi od eksperimentiranja i radije se držiš kečapa i majoneze, i to je ok! Tu su i vege burgeri, punjeni povrćem, salatom, tofu sirevima i ostalim vege varijantama. Ne trebamo ni spominjati da se uz burgere savršeno ljube pomfrit ili recimo, prženi luk. Ekstaza, zar ne?

Burgeri na dobartek.hr
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.
Izmjenili smo naše Uvjete korištenja i Pravila privatnosti. Nastavkom pregledavanja stranice prihvaćate ove izmjene.