Zašto sendvič ne bi imao svoj dan? E, pa mi smo odlučili ovom neopisivo sočnom zalogaju posvetiti cijeli jedan dan.
Finalist MasterChefa Ante Martić piše za dobartek.hr: Ovog puta donosi vam sve detalje o pripremi sushija!
Rižot je u Italiji jelo velike tradicije i prestiža, a često se vještina kuhara nalazi na kušnji i strogoj ocjeni kušača baš kada priprema ovo skromno jelo od riže, kapule i temeljca.
Razgledajte tjednu ponudu gotovih jela, iskombinirajte nešto od brojnih priloga i dodataka, i ne vjerujte im da ćete dostavu čekati više od sata - nama je sve stiglo puno prije toga!
Ima li išta bolje od domaćeg pudinga? Začas gotovo. Prejednostavno za pripremu. Može se praviti od čega god hoćete. Unatoč svemu tome, većini će ljudi prva asocijacija na riječ puding biti kesice s praškovima od umjetnih sastojaka. Od danas, nadamo se, ne i vama.
Od sada iz Male kuće možete i naručiti online, samo na dobartek.hr!
Pročitajte za početak o preukusnoj i prezdravoj salati od lososa
Trošite li u kuhinji više nego što biste trebali?
Tjestenina s mesom pilećeg zabatka, slaninom i gljivama
Omiljeni desert, a može i doručak, na način francuskih princeza ili štedljivih domaćica