Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Pizzeria Blue Planet

Za dostavu pizze u Dubrovniku brinu se Blue Planet i dobartek.hr

Pizzeria Blue Planet

Dostava pizze danas? Mi kažemo DA! Osim toga, kažemo i pizzerija Blue Planet, Dubrovnik!

Da, da, da, pizza, pizza, pizza! Zašto baš pizzerija Blue Planet? Zato što su im pizze vrhunske okusom, veličinom, cijenom, a i dostava je brza! Tajnu njihove savršene recepture još nismo saznali, ali ni ne želimo jer nema većeg gušta nego u dobartek.hr aplikaciji naručiti dostavu iz pizzerije Blue Planet!

Uz njihov izbor pizza iz krušne peći slobodno se može reći da je Dubrovnik postao Italija u malom kad je u pitanju ovo tradicionalno talijansko jelo! Za početak, odlučili smo ti skratiti muke po izboru. Izdvojili smo pizze koje su najnaručivanije u pizzeriji Blue Planet na dobartek.hr. Prema izboru naših korisnika, laskavu titulu najnaručivanijih dobile su pizze: miješana, slavonska, pršut, Blue Planet i tuna. Tekstura, okus, miris presudili su da budu najtraženije. 

Naruči besplatnu dostavu hrane na dobartek.hr

Tu su i pizze fungi, četiri sira, nacionale, romana, margarita, mozzarella, vegetariana, siciliana i salami. Toliko su ukusne da nam je žao što trenutno nismo u Dubrovniku da možemo naručiti dostavu pizze iz Blue Planeta. No, kad ne možemo našim, želimo udovoljiti tvojim gurmanskim potrebama! 

Ej, pa nismo ti napisali od čega se sastoji famozna Blue Planet pizza. Dakle, umak od rajčice, sir, šunka, panceta, naribana kuhana jaja spoj je koji ovu pizzu čine jednom od najklikanijih. Misliš da joj možeš odoljeti? Hmm, ne bismo se okladili. Ako još nisi, instaliraj dobartek.hr aplikaciju, napravi potrebne korake i naruči dostavu hrane na svoju adresu bilo da si doma ili na poslu.

Osim pizze, u Blue Planetu moraš probati njihov club sendvič Blue Planet. Piletina, panceta, jaje, pomfrit, majoneza samo su dio sastojaka ovog bombastičnog sendviča. Ostale detalje provjeri u dobartek.hr aplikaciji!

Naruči besplatnu dostavu hrane u Dubrovniku

Imaju oni i tjesteninu pa ako nisi danas od pizze i sendviča naruči, recimo, pastu bolognese. Nećeš pogriješiti ni ako se odlučiš za salatu, a pogotovo ako odabereš miješano meso. Uz dostavu hrane, dostavljaju i piće.

Sve ti je jasno, sve smo ti napisali, a s pomoću aplikacije pomoći ćemo ti i da se čim prije dočepaš porcije!

Obavi sve online i #UživajOffline!

11.8.2020. 11:00:26
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.