Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

#OstaniDoma

Sigurnost i zaštita svakog pojedinca na prvom mjestu

#OstaniDoma

Platforma dobartek.hr predana je očuvanju zdravlja i sigurnosti svakog pojedinca i zajednica u kojima djeluje. Globalna pandemija koronavirusa pogodila je i Hrvatsku te se sve više odražava na našu svakodnevicu. 

Pozorno praćenje preporuka i savjeta lokalnih, nacionalnih i međunarodnih tijela dovelo je do određenih promjena u našem poslovanju u svrhu zaštite svih uključenih: naših korisnika, partnerskih restorana i njihovih zaposlenika te dobartek.hr ekipe. 

U ovim danima, a posebno za sve one koji su u samoizolaciji, dostava hrane iznimno je važna. Ako znaš bilo koga tko spada u rizičnu skupinu i bilo bi dobro da je u samoizolaciji, uvijek toj osobi možeš naručiti hranu online i odabrati beskontaktnu dostavu na vrata te tako zaštititi i tu osobu i sebe. 

dobartek.hr i zajednica

Ističemo važnost prevencije i slušanja preporuka, savjeta i pridržavanje svih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite. Sve detaljne i provjerene informacije o koronavirusu preporučujemo pratiti na stranici koronavirus.hr i postupati u skladu s preporukama. Prevencija je naša zajednička odgovornost i zato je iznimno važno da svi napravimo sve što možemo u svrhu sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, ali i spriječimo paniku.  

dobartek.hr i korisnici

Kako bismo korisnicima osigurali veću zaštitu u novonastaloj situaciji, omogućili smo odabir opcije beskontaktne dostave uz online plaćanje. Beskontaktna dostava znači da dostavljač ostavi hranu na mjestu koje dogovori s korisnikom bez izravnog međusobnog kontakta. 

Svakako preporučujemo svim korisnicima odabir online plaćanja i opcije beskontaktne dostave.  

dobartek.hr i partneri

Prošli smo tjedan u komunikaciji s našim partnerskim restoranima osigurali da su sve mjere opreza na najvišoj razini − kako zbog zaštite naših partnera i njihovih zaposlenika, tako zbog zaštite naših korisnika. Neki od naših partnerskih restorana već su privremeno zatvorili svoje unutarnje prostore u kojima se može sjediti te sada isključivo dostavljaju hranu, dok su neki ipak privremeno zatvorili i svoje objekte. Sve promjene možeš pratiti na stranicama restorana na dobartek.hr.

Objavili smo i poziv svima koji u novonastaloj situaciji uvode vlastitu dostavu da se u ovom razdoblju besplatno priključe platformi dobartek.hr i iskoriste našu tehnologiju kako bi brže i jednostavnije došli do svojih kupaca te pratili sve narudžbe na sustavan i učinkovit način. 

dobartek.hr i zaposlenici

U petak smo donijeli izvršnu odluku da svi naši zaposlenici rade od doma do smirivanja situacije jer nam priroda posla to omogućuje. Želimo naglasiti kako smo na raspolaganju svima: i korisnicima i svojim partnerskim restoranima, te radimo sve što možemo kako bismo osigurali konstantnu podršku u ovom razdoblju. Ponavljamo da smo za sve informacije, upite i prijedloge dostupni na e-adresi [email protected], kao i na društvenim mrežama te na broju 0915913729.

Konačno, pratimo situaciju iz dana u dan i obavijestit ćemo pravovremeno sve uključene o mogućim promjenama. Dotad, važno je da se svi pridržavamo preporuka i savjeta svih nadležnih tijela i da preuzmemo osobnu odgovornost.

Dok se situacija ne smiri, naš je savjet: #OstaniDoma. 

 

18.3.2020. 14:59:42
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.