Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Neka papica?

Samo Papica Burger House!

Neka papica?

Najveći burger na svijetu −  Quadruple Bypass − napravljen je u Las Vegasu. Prvi burger napravio je Louis Lassen. A, prema nekim istraživanjima, Amerikanci godišnje pojedu čak 13 milijardi hamburgera. I Elvis Presley bio je veliki obožavatelj ove sočne delicije.

Ovo je tek nekoliko blic informacija, ali najveće tajne burgera otkrit ćeš u Papica Burger Houseu u Zadru čija će ti ponuda rasvijetliti dosad nečuvene informacije. Posrednik u otkrivanju ovih tajni ti je dobartek.hr aplikacija preko koje ćeš osigurati svoj obrok i doznati sve tajne! 

Papica Burger House jedna je od omiljenih zalogajnica brojnim Zadrankama i Zadranima. Također, obožavaju je i oni koji stižu iz inozemstva. Pa kako i ne bi kad u Papica Burger Houseu imaju bogatu ponudu i sve je redom ukusno. A svima koji nisu u Zadru preostaje zapamtiti odakle naručiti kad ih put dovede u Zadar. dobartek.hr aplikacija je zakon!

Papica Burger House na dobartek.hr

Burgeri

Zara burger, Papito, Rasta, Eggsplozija, Tatruf, Rococo i ostali burgeri punjeni slaninom, umacima, sirom, rikulom i ostalim malo je reći savršenim prilozima definitivno će ti uljepšati dan! Osim burgera, ono za čime su svi ludi su pohani kolutići kapule. Ma, za prste polizat’! Svi obožavaju i krumpriće iz Papice, a tu su i slatko-kisela pikantna rebarca koja su apsolutni hit. Samo da znaš, kad su u pitanju burgeri, možeš naručiti i duplu porciju od čak 240 grama mesa! I da, burgeri iz Papica Burger Housea svi su 100 % mljevena junetina i govedina, i to lokalne proizvodnje. Za više, otvori dobartek.hr aplikaciju i inspiriraj se za tvoj današnji ručak ili večeru.

Bepslatna dostava burgera u Zadru

Sendviči

Tu su i klasični sendviči i i sendviči od piletine s grilla. Naši ih korisnici obožavaju. Nećemo ti ništa otkrivati, nego naruči sendvič ili burger putem dobartek.hr aplikacije i uvjeri se o čemu ti govorimo. Uz porciju se možeš i osvježiti nekim od napitaka pa ne zaboravi zaviriti i u ponudu pića. 

U slučaju da nisi ni za burger ni za sendvič, Papica ti može dostaviti tortilje, salate, pohane jalapeño paprike punjene cheddar sirom i još puno toga.

Papica Burger House i dobartek.hr aplikacija recept su za maksimalni gušt! 

Naruči dobartek.hr u Zadru

Dobar ti tek, pozdravi Zadar i #UživajOffline!

11.9.2020. 10:25:32
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.