Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Gdje na izlet?

Ako nas pitaš, ideš na izlet u Zadar!

Gdje na izlet?

Uvijek je lijepo doći u Zadar i posjetiti njegove znamenitosti. Prošetati šarmantnim kamenitim ulicama, popiti kavu na Kalelargi, napraviti selfie na Perivoju kraljice Jelene i nakon duge šetnje pojesti nešto

Zašto posjetiti Zadar

Još je jedan razlog zašto posjetiti Zadar to što se Donatov grad i dobartek.hr vole. Osim toga, ovo ti je odlična prilika da naručiš dostavu hrane iz restorana Urnebes. Vjeruj nam, to je zbilja jedan od razloga zašto posjetiti Zadar.

Besplatna dostava hrane u Zadru

I mi jedva čekamo da nas put opet odvede u Zadar i, prije nego odemo do Morskih orgulja, pojest ćemo nešto iz Urnebesa. Tamo je sve urnebesno sočno! Dok mi ne dođemo, imaš zadatak preko dobartek.hr aplikacije naručiti neku od njihovih delicija i sjetiti se nas u bar jednom zalogaju…

Pizze i jela s roštilja

Dok smo pomalo tužni i ljubomorni na tebe, bit ćemo fer i pomoći ti odlučiti što naručiti. Njihova je lista jela dugačka i sve je tako ukusno, toliko da bismo odmah upalili auto i pravac Zadar. Na njihovom jelovniku, unutar dobartek.hr aplikacije, naći ćeš sve od pizze, jela s roštilja, tortilja i sendviča do tjestenina, njoka te slatkih i slanih palačinki.

Naruči dobartek.hr u Zadru

Svi su ludi za klasicima poput pizza margarite, miješane, četiri vrste sira. Ako si za eksperimentiranje, odluči se definitivno za slavonsku ili pizzu urnebes i uživaj u pikantnoj rapsodiji načinjenoj od feferona, buđole, kulena, gljiva i ostalih priloga. 

Sendviči i tortilje

Možeš uživati i u njihovim tortiljama i sendvičima jer su također urnebesno sočni! Primjerice, sendvič sa šunkom iz sirom, dalmatinski sendvič ili onaj s piletinom, pancetom i sirom. Ako si za neki izlet izvan zemlje, onda naruči sendvič Meksikanac koji puca od priloga kao što su grah, chili, kukuruz, tabasco, kulen i ostale paprene ekipe. Odlična je stvar što je sve rađeno od domaćeg tijesta i to je jedan poseban izlet za tvoja nepca. Povedi i naaas!

Tjestenine i njoki

Naruči dostavu hrane na dobartek.hr

Probali smo kebab i kebab sa sirom i za čistu peticu su! Urnebesne su im i tjestenine, te njoki, osobito njoki sa sirom. Možeš naručiti i zapečenu tjesteninu s pancetom, sirom i šunkom. Ili, recimo, cheeseburger, miješano meso, pohanu piletinu ili tortilje. Za to ti isto garantiramo da je savršeno, toliko da ćeš i sutra poželjeti isto za ručak ili večeru. Nude i odlične menije u kojima nema što nema. 

Palačinke u Zadru

Ako si za slatko, s njihovim palačinkama nećeš pogriješiti. Osim slatkih, nude i pohane sa sirom i šunkom. Da bi ti se ove slasne porcije našle u rukama, znaš što ti je činiti. Mobitel u ruke i nekoliko klikova... Želimo ti urnebesno dobar provod i zalogaj! 

Dostava hrane iz zadarskih restorana

A za kraj ti moramo napomenuti kako se brinemo da se najmanje jedna plastična boca ukloni s Jadrana zahvaljujući svakoj tvojoj narudžbi.

Dobar ti tek i #UživajOffline!

28.8.2020. 14:16:07
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.