Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Danas dostava pizze?

Zamisli jednu sočnu, bogatu prilozima, veliku i hrskavu

Danas dostava pizze?

Zašto ne, kad je pizza kraljica fast fooda! Zamisli još da uz pizzu imaš i tortilju s piletinom ili sendvič koji puca od priloga! 

Freud je vjerovao da sanjarenja dovode ostvarenja naših ambicija, a neka istraživanja pokazuju da sanjarenje može dovesti do mentalnog opuštanja, poboljšati intelektualno funkcioniranje i osloboditi kreativnost. Dajemo ti 10 sekundi da zatvoriš oči i zamišljaš kako jedeš idealnu pizzu.

Jesi u realnosti? Ne brini, ne moraš se puno mučiti, samo u dobartek.hr aplikaciji potraži pizzeriju Lord i ostvari svoj san.

Besplatna dostava pizze u Splitu

Izbora ima da biraš do sutra, ali da ti skratimo muke, izdvojili smo njihove najnaručivanije pizze: classicsir i šunkasir i gljivemargaritačetiri vrste siraseljačkapicante.

Ne brini, i ostale su savršene, ali ove su, kako statistike i komentari pokazuju, favoriti u pizzeriji Lord.

Jela s roštilja

Ako nisi za pizzu, sigurni smo da nećeš odbiti nešto s roštilja. Miješano meso, plate za više osoba, domaći pomfrit, ćevapi u lepinjama, hamburgeri, pljeskavice punjene, obične…

Mogu ti napraviti i piletinu u raznim kombinacijama, a popularna im je piletina sir, šunka, pohani medaljoni i pohani pileći filet. Evo te, sad na kauču gledaš film i grickaš nešto od ovoga.

Naruči dostavu na dobartek.hr

Sendviči su im isto za prste polizat’, tako da možeš i to ubaciti u dobartek.hr košaricu. Salate, tortilje i prilozi isto su primamljivi. Za više, baci oko na njihov jelovnik u dobartek.hr aplikaciji

Tortilje

Otvori Lordov jelovnik u dobartek.hr aplikaciji i pogledaj kakve tortilje slažu. Žao nam je, ali znamo da će ti biti teško odlučiti! Da ti možda neka brojalica pomogne u eliminaciji? Eci, peci, pec, ti… Još malo i stiže dostava hrane!

Riblja jela

U pizzeriji Lord nude i riblja jela. Papaline, pomfit i kruh čine savršeni trojac koji će ti definitivno napuniti baterije i, naravno, želudac!

Nećemo ti više stvarati zazubice. Stvar je veoma lagana: otvori aplikaciju, naruči točno ono što ti se jede, a dostava hrane stiže munjevitom brzinom!

Dostava iz Lorda na dobartek.hr

Dobar ti tek i #UživajOffline!

28.8.2020. 13:09:08
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.