Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Jesi za nešto kuhano, riblje, mesno?

Jednostavno, nešto baš domaće?

Jesi za nešto kuhano, riblje, mesno?

Sve to imaš u šibenskom Buffetu Šešula, dostupnom i u dobartek.hr aplikaciji. Pa, ako ti se ne da kuhati, samo naručiš dostavu hrane na kućnu adresu. 

Osoblje Buffeta Šešula voli i sprema sve što će te vratiti u život, dati ti energije, ali i dovesti u napast da naručiš još nešto iz njihovog bogatog jelovnika. Tko bi i uspio odoljeti njihovim porcijama kad je sve domaće i tako ukusno! Sigurni smo da će ti se svidjeti hrana iz Šešule pa je predloži i ekipi na poslu. Za vas smo smislili i dobartek.hr na poslu koji će vam olakšati svakodnevnu brigu oko ručka na poslu.

Besplatna dostava hrane u Šibeniku

Među njihova popularna jela spada junetina s graškom. Lako se naviknuti i na sva jela sa žara, mesna jela, riblja jela i povrće. Osim bakalara i tune sa žara, među najnaručivanijim ribljim specijalitetima su i srdele, pohane dagnje, morski pas s roštilja i kolutići liganja. Tako su dobri da bi i vegani došli u iskušenje. 

Naruči dostavu na svoju adresu na dobartek.hr

Maheri su i kad su mesna jela u pitanju pa korisnici dobartek.hr aplikacije često naručuju pileći file, ćevape i svinjsku vratinu. I od tjestenine, njoka i rižota također naprave umjetnost. U Šešule su stvarno majstori od kuhinje, a dobartek.hr brine se da besplatnu dostavu njihovih specijaliteta možeš brzo i jednostavno naručiti online.

Pronađi Buffet Šešula na dobartek.hr

Ako prošetaš još dalje Šešulinim jelovnikom, past ćeš u nesvijest kad vidiš koliko sendviča imaju. Od standardnog izbora sendviča do onih s lignjama, tunom, piletinom, bakalarom, morskim psom, kozicama i dagnjama uključujući i priloge. Sendvič u Šešule puca od svega. Mljac!

Isto je i sa salatama jer se u njima kriju sva blaga. Korisnici dobartek.hr aplikacije najviše naručuju salatu s kozicama i sezonsku salatu s feta sirom. 

Naruči dobartek.hr u Šibeniku

Posebne delicije su im i prženi krumpirići i pohani luk. Domaće, naravno, kao i sve ostalo iz njihove ponude. Da ti je sada biti Šibeniku i otići do Šešule ili preko dobartek.hr aplikacije naručiti koju porciju. Šibenčanke i Šibenčani, što čekate? Jer, znate da naručivanjem hrane na dobartek.hr radite pravu stvar? U sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran, svaka narudžba pomaže ukloniti najmanje jednu plastičnu bocu iz našeg mora i s naše obale!

Ako nisi iz Šibenika, imamo odličnu ideju! Skupi svoju ekipu i otiđite na izlet u Šibenik. Nakon šetnje lijepim, romantičnim ulicama grada, putem dobartek.hr aplikacije naručite nešto iz Šešule. Odlična je stvar da narudžbu možeš preuzeti i na adresi lokala, tako da nema brige ako si u pokretu!

Želimo ti top provod, a prije nego naručiš dostavu hrane istraži top 10 atrakcija za posjetiti u Šibeniku. Želimo ti dobar tek i ugodan provod! #UživajOffline

27.8.2020. 16:59:50
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.