Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Odlučili smo da danas jedeš nešto iz konobe Radunica!

Nećeš imati ništa protiv, vidjet ćeš

Odlučili smo da danas jedeš nešto iz konobe Radunica!

Opet ti je ponestalo kulinarskih ideja ili vremena za kuhanje? Sve razumijemo, a znaš da smo mi tu da te rasteretimo tih briga. I osiguramo najbolje zalogaje za tebe i tvoje ukućane ili ekipu u uredu.

Izbor restorana i fast foodova unutar dobartek.hr aplikacije doista je velik, a mi smo danas odlučili da bi bilo super da isprobaš nešto domaće i fino iz konobe Radunica.  U ovoj splitskoj konobi kuhaju sve moguće delicije, a namirnice im stižu direktno iz okolnih OPG-ova. Nema ti druge nego da lijepo se najesti i kvalitetno opustiti. A za to je potrebno samo otvoriti dobartek.hr aplikaciju i naručiti točno ono što ti se jede!

Što jesti na poslu?

Dnevna jela, pohana jela, jela s roštilja, peku, salate i ostale dalmatinske delicije pronaći ćeš u konobi Radunica. Ono što je bitno, za svakoga se nešto nađe: od ribljih i mesnih do ukusnih tjestenina. Nema ti smisla više promišljati što kuhati danas za ručak ili što jesti na poslu nego otvori dobartek.hr aplikaciju i pogledaj što sve Radunica nudi, a odaberi ono što ti je zamirisalo na prvu!

Ako si u ekipi neodlučnih, mi smo ti odlučili složiti odličan jelovnik za iz bogate ponude konobe Radunica. 

Besplatna dostava ručka u Splitu

Jelovnik 1

Putem dobartek.hr aplikacije naruči morskog psa s blitvom. Naruči i sezonsku miješanu salatu.

Jelovnik 2

Ako si za nešto mesno, predlažemo ti ovaj ručak. Ljetna piletina (piletina u umaku od rajčica s pire krumpirom). Odaberi i neku salatu, recimo, sezonsku. U konobi Radunica možeš naručiti i piće pa pogledaj u aplikaciji što sve nude.

Jelovnik 3

Tuna steak ili rižot od kozica? Što kažeš na to? Tjestenina sa šalšom na dalmatinski također im je savršena!

Ručak za više osoba

Ako ti stiže ekipa, konoba Radunica ima savršene kombinacije koje možeš naručiti dan ranije. Teleća peka za 4 osobe + vino GRATIS. Dobiješ pečene krumpire i bocu vina (Plavac mali ili Rukatac) besplatno.

U ponudi je i mesna plata za od 2 do 4 osobe, i to meso s roštilja: carsko meso, svinjski vrat, ćevapčići, batak ili pileći filet, ražnjić s pancetom, pomfrit, povrće sa žara, ajvar, kapula i kruh. Bogovski, zar ne?

Sve navedeno i još puno toga čeka te u konobi Radunica.  

Ručak u konobi Radunica na dobartek.hr

Dobar tek i #UživajOffline!

26.8.2020. 14:48:30
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.