Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Naruči najbolje palačinke u Zadru!

TA-VA Pancake House priprema vrhunske palačinke

Naruči najbolje palačinke u Zadru!

Nakon što se nauživaš šetnje ulicama lijepog Zadra i posjetiš sve znamenitosti, vrijeme je za nešto slano i/ili slatko! Ne znamo u kojem se dijelu Zadra trenutno nalaziš, ali svoju putanju moraš iskombinirati tako da ti TA-VA Pancake House bude usput. Jer u dobartek.hr aplikaciji možeš naručiti najbolje palačinke u gradu i preuzeti ih osobno u TA-VA Pancake Houseu! Dakle, ulica Polačišće 2, to je adresa na kojoj preuzimaš svoj najdraži desert. 

Naruči palačinke u Zadru

TA-VA je raj za sve ljubitelje palačinki, u bilo kojem obliku, bile one slatke ili slane. U njihovom jelovniku u dobartek.hr aplikaciji pronaći ćeš veliki izbor slatkih palačinki, slanih palačinki, američkih, proteinskih i kakvih god zamisliš. Osim ponuđenih kombinacija, odlična je stvar što možeš složiti i svoju verziju. Možeš birati klasične, bezglutenske, američke, crne ili roza palačinke pa nastaviti redati dodatke kojih ima u izobilju. 

TA-VA Pancake House na dobartek.hr

U palačinkarnici TA-VA nađe se nešto i za ljubitelje fitnessa. U ponudi se nalaze i proteinske palačinke sa zdravim dodacima. Primjerice, proteinska palačinka 1 sastoji se od bijele proteinelle, šumskog voća, banane i voćnog preljeva. U jelovniku ćeš naići još i na proteinske palačinke 2, 3, 4 i 5. Svaka sadrži i nudi svoju posebnu, zdravu priču. Provjeri čim prije!

Ako ne znaš kakve su im slane palačinke, savjetujemo ti da odmah naručiš neku putem dobartek.hr aplikacije. Pohana palačinka sa sirom i šunkom, palačinka s pršutom i sirom, zapečena vege palačinka, zapečena palačinka s piletinom i gljivama i brojne ostale nalaze se unutar bogate ponude.

Uz palačinke možeš naručiti i pomfirt i krokete. Jedan od ta dva priloga, u kombinaciji sa slanom palačinkom, popravit će i loš dan.

Dosta nabrajanja više, nego uzmi mobitel u ruke, otvori aplikaciju i naruči točno ono što ti se jede

Besplatno naruči najbolje palačinke na dobartek.hr

I, znaš što? Maksimalno se prepusti uživanju u svojoj plačinki jer naručivanjem hrane na dobartek.hr radiš pravu stvar. U sklopu naše inicijative #UživajOffline za #PlasticFree Jadran svaka narudžba pomaže ukloniti najmanje jednu plastičnu bocu iz našeg mora i s naše obale!

Tu smo da ti uljepšamo dan, a ti #UživajOffline!

25.8.2020. 17:21:43
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.