Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Voliš gotovo svu hranu pa si u vječnoj nedoumici koje jelo odabrati?

Ili si od onih izbirljivih kad je u pitanju hrana?

Voliš gotovo svu hranu pa si u vječnoj nedoumici koje jelo odabrati?

Jesi za neka zdrava jela? A meksička hrana ili kineska? Jesi možda za veganska jela? Sve nabrojano i još toga nudi se u zagrebačkoj zalogajnici Food Harmony. Naši zagrebački korisnici obožavaju dostavu hrane iz Harmonyja jer se nađe za svakoga po nešto. K tomu je ukusno i povoljno!

U njihovu jelovniku u dobartek.hr aplikaciji pronaći ćeš i na dnevnu ponudu gotovih jela. Vege hrana, mesna jela, variva, svega se nađe. Što god da odabereš, nećeš pogriješiti!

Najbolje juhe

Besplatna dostava juhe u Zagrebu

Ne propusti naručiti dostavu juhe. Ne znaš kakve okuse propuštaš! Juha od povrća, juha s bambusom i gljivama, juha Harmony i kiselo-ljuta juha nalaze se u ponudi zalogajnice Food Harmony. A ako ove juhe želiš naručivati na posao, i to često, baci oko na naš dobartek.hr na poslu koji bi mogao biti idealno rješenje za vaše svakodnevne uredske potrebe kad je naručivanje hrane u pitanju.

Meksička hrana

Sjediš u fotelji na svojoj zagrebačkoj adresi, a u Meksiku si. Da, to je moguće uz Food Harmony i dobartek.hr. Otvori dobartek.hr aplikaciju, odaberi u Food Harmony i naruči svoju chimichangu, enchiladu ili taquitose

Kineska hrana

Naruči kinesku hranu na dobartek.hr

Uz Food Harmony i dobartek.hr možeš biti istovremeno u Zagrebu i negdje u Kini. Predobro zvuči, a okus je još i bolji! Gombao piletina, tempura s piletinom, riža i ostala kineska hrana dostupna ti je u našoj aplikaciji. Dobar ti tek na svim jezicima!

Vege burgeri

Harmony burger, Harmony cheeseburger ili falafel burger idealna su opcija za tvoj današnji ručak ili večeru! Ako nisi za vege burgere, imaš i mesne hamburgere koji će zadovoljiti svačija nepca. 

Veganska jela

Dostava hrane u Zagrebu

Proljetne vege rolice, falafel kuglice, bambus tofu i ostale vege delicije možeš naručiti na svoju adresu. Uz Food Harmony i dobartek.hr želudac je pun!

Dobar ti tek i #UživajOffline!

25.8.2020. 16:24:35
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.