Website Translator

Translations by Google is provided for convenience and is not verified contextually. Please refer to original for accuracy.

Moja narudžba
Dobar tek želi vam dobartek.hr

Tvoja je narudžba prazna.

Misliš da baš sve znaš o burgerima?

Hm, hm... Ne bismo se kladili!

Misliš da baš sve znaš o burgerima?

Znaš li da je prvi burger napravio Louis Lassen? Priča kaže da je davne 1900. godine Lassen radnicima posluživao sendviče od govedine što je polako preraslo u današnji hamburger. Znaš li i da je najveći svjetski burger Quadruple Bypass i da je napravljen u Las Vegasu? Prema nekim istraživanjima, Amerikanci godišnje pojedu 13 milijardi hamburgera. Elvis Presley bio je veliki obožavatelj ove sočne delicije.

Nego, misliš da baš sve znaš o burgerima? Hm, hm...ne bismo se kladili!

Neke tajne kriju se i u Pluto’s burger baru čija će ti ponuda otkriti dosad nepoznate kombinacije. Ako si za još znanja, otvori Pluto’s burger bar u dobartek.hr aplikaciji i osiguraj svoj obrok i porciju znanja za dobar dan! I, znaš li da je Pluto’s jedna od omiljenih zalogajnica brojnim Šibenčankama i Šibenčanima? Pa kako i ne bi bila kad je sve iz bogate ponude burgera tako ukusno. A svima koji nisu u Šibeniku ostaje zapamtiti odakle naručiti kad ih put dovede u Šibenik! 

BURGERI

Naruči burger na dobartek.hr

Pileći, vege, riblji i ostali burgeri punjeni slaninom, umacima, sirom, rikulom i ostalim malo je napisati savršenim prilozima i umacima definitivno će ti uljepšati dan. Osim burgera, ono za čime su svi ludi jesu pohani kolutići kapule. Ma, za prste polizat’! Ono što još više veseli je to da ih uz porciju burgera dobiješ gratis. 

Tartufatto burger, vege burger, Pluto’s burger i classic burger dio su bogate ponude burgera. Za više, otvori aplikaciju i pogledaj kojim su prilozima punjeni.

SENDVIČI

Tu su i sendviči, a glavna i najnajručivanija porcija jest sendvič s piletinom s roštilja. Nećemo ti ništa otkrivati, nego naruči sendvič ili burger putem dobartek.hr aplikacije i uvjeri se u ovo što ti govorimo. Uz porciju, možeš se i osvježiti nekim od napitaka, pa ne zaboravi zaviriti i u ponudu pića. 

Nadopuna općeg znanja, sit želudac, dobro stanje u novčaniku − Pluto’s burger bar i platforma dobartek.hr sve su ti omogućili, zar ne?

Besplatna dostava burgera u Šibeniku

Dobar ti tek, pozdravi Šibenik i #UživajOffline!

17.8.2020. 14:44:51
0 Moja narudžba
Pregledaj
Internetski kolačići poboljšavaju tvoje iskustvo korištenja stranice dobartek.hr. Nastavkom pregledavanja stranice dobartek.hr prihvaćaš korištenje kolačića. Saznaj više.